GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολοταχώς η αντικατάσταση των ρολογιών της ΔΕΥΑ Ξάνθης με νέους ψηφιακούς μετρητές.

Άγνωστο αν θα αυξηθεί και το κόστος συντήρησής τους, που επιβάλει η επιχείρηση σε κάθε λογαριασμό.


Άγνωστο αν θα αυξηθεί και το κόστος συντήρησής τους, που επιβάλει η επιχείρηση σε κάθε λογαριασμό.

Στην εγκατάσταση νέων ψηφιακών μετρητών (έξυπνους τους λένε) προχωρά ταχύτατα η ΔΕΥΑ Ξάνθης, στα πλαίσια αναβάθμισης, όπως είχαν δηλώσει προ καιρού.

Εκείνο που παραμένει άγνωστο, μιας και δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση μέχρι στιγμής, είναι το αν θα συνεχιστεί το να πληρώνουμε τα δύο ευρώ για τη συντήρηση υδρομέτρου κάθε Μήνα ή αν αυτό θα αυξηθεί, άσχετα από το γεγονός πως όσες φορές και αν υπήρξε προσπάθεια να βγάλουμε άκρη με αυτό δεν βγάλαμε.

Θέσαμε ερωτήματα του τύπου, για ποιον λόγο μας χρεώνετε με συντήρηση ενώ αυτή δεν γίνεται και οι απαντήσεις που λαμβάναμε πάντα ανέφεραν πως, αν χρειαστεί κάποια στιγμή αντικατάσταση το υδρόμετρο, να υπάρχουν χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα.

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, αν αναρωτηθεί κανείς πόσα χρήματα έχει δώσει σε συντήρηση υδρομέτρου, θα καταλάβει πως όχι μονό νέο υδρόμετρο θα μπορούσε να αγοράσει, αλλά και ολόκληρη την παραγωγή από το εργοστάσιο…

Όπως και να έχει, σίγουρα το θέμα αυτό θα το παρακολουθήσουμε, μιας και θεωρούμε πως για να λένε τα νέα υδρόμετρα έξυπνα, αυτά θα μπορούν να ειδοποιήσουν τη ΔΕΥΑ σε περίπτωση διαρροής.

Δεν υπάρχουν σχόλια