GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έργα ύδρευσης στον δήμο Μύκης. Ρυθμίσεις κυκλοφορίας

Έργα ύδρευσης στον δήμο Μύκης. Ρυθμίσεις κυκλοφορίας


Έργα ύδρευσης στον δήμο Μύκης. Ρυθμίσεις κυκλοφορίας

Σύμφωνα με απόφαση του Αστυνομικου Διευθυντή Κ. Ρίζου, λήφθηκε απόφαση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Εθνικής οδού 55 του Δήμου Μύκης, στα πλάισια των έργων: « Καλλιέργεια πηγής στην περιοχή Δημαρίου και μεταφορά του νερού για την ενίσχυση δικτύων ύδρευσης Μελιβοίων και Εχίνου» και «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης και κατασκευή νέων υδατοδεξαμενών οικισμών Εχίνου και Μελιβοίων Δήμου Μύκης όπως παρακάτω.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Άρθρο 1ο

Την έγκριση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, επί της Ε.Ο.55 του Δήμου Μύκης, ως αυτές περιγράφονται στην ανωτέρω (γ) σχετική, λόγω εργασιών που θα εκτελεστούν: α) επί της Ε.Ο. 55 Εχίνου – Δημαρίου από την έξοδο του οικισμού Εχίνου Χ.Θ. 25+900 έως την Χ.Θ. 39+900, β) στον οικισμό Μελιβοίων από τη Χ.Θ. 32+500 έως τη Χ.Θ. 33+500 για 1000 μέτρα, γ) στον οικισμό Εχίνου από τη Χ.Θ. 24+400 έως τη Χ.Θ. 33+955 για 454,17 μέτρα και αμέσως μετά τη γέφυρα. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, συνοδεύονται και από απαγόρευση της στάθμευσης, στις θέσεις που παρεμποδίζουν την εφαρμογή τους.

Με σκοπό την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, αυτή θα διεξάγεται από το εναπομείναν ελεύθερο οδόστρωμα, και όπου θα γίνει κατάληψη μέρους του οδοστρώματος ή  θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας της μίας λωρίδας κατεύθυνσης, θα γίνει με τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης σύμφωνης με την κείμενη νομοθεσία, εργοταξιακής περίφραξης με αναλάμποντες φανούς, σημαιοφόρους και πινακίδες μείωσης ταχύτητας, που θα προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οδού για τη βέλτιστη ορατότητα από τα διερχόμενα οχήματα.

Με το πέρας κάθε κύκλου εργασιών, η εκάστοτε οδός να παραδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία καθαρή από ξένες ύλες, μηχανήματα, πινακίδες και λοιπά αντικείμενα.

Άρθρο 2ο

Η εκτέλεση και εφαρμογή της παρούσας απόφασης, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και  το Α.Τ. Εχίνου κατά τόπο αρμοδιότητας, τα οποία δύνανται ανάλογα τις κυκλοφοριακές συνθήκες να διαφοροποιήσουν την ώρα έναρξης και λήξης των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων και να απαγορεύσουν την κυκλοφορία σε οποιαδήποτε οδό, για όσο χρόνο απαιτηθεί.

Η υπεύθυνη εταιρεία – ανάδοχος και η Δ.Τ.Ε. του Δήμου Μύκης σε συντρέχουσα περίπτωση, να ενημερώνουν τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν την έναρξη κάθε κύκλου εργασιών το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, το Α.Τ. Εχίνου, για ρύθμιση τυχόν λεπτομερειών, ενώ σε περίπτωση έκτακτων έργων – συνθηκών η ενημέρωση να πραγματοποιείται το ταχύτερο δυνατό.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του «Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια