GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπορεί να είχε πολλή ζέστη αλλά εμείς εκεί πιστοί στο καθήκον, ανταποκριθήκαμε στο "χρέος" μας απέναντι σε ένα νέο συμπολίτη και συνάνθρωπο μας.

Μπορεί να είχε πολλή ζέστη αλλά εμείς εκεί πιστοί στο καθήκον, ανταποκριθήκαμε στο "χρέος" μας απέναντι σε ένα νέο συμπολίτη και σ...


Προσπαθήσαμε και συλλέξαμε ικανοποιητική ποσότητα ασκών αίματος, και "σβήσαμε" την ποσότητα που οφείλονταν στην αιμοδοσία της Αλεξανδρούπολη, από τον πενηνταεξάχρονο μουσουλμάνο συμπολίτη μας, που έχει κίρρωση ήπατος.

Ευχαριστούμε τους σαράντα εθελοντές που προσήλθαν στην αιμοδοσία, από τους οποίους καταφέρανε να αιμοδοτήσουνε οι τριάντα τρεις, ενώ η Αγάπη απόκτησε και δέκα νέα μέλη.

Ευχαριστούμε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΞΑΝΘΗΣ" για την φιλοξενία τους και για τη διοργάνωση της δράσης.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης και εθελοντή αιμοδότη της Αγάπης κ. Αναστάσιο Ταρενίδη για την παραχώρηση των χωρών του Δημοτικού Κολυμβητήριο.

Ευχαριστούμε το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως για την υποστήριξη τους σε μλια ιδιαίτερη ζεστή ημέρα του Ιουλίου.

Ελπίζουμε να καθιερωθεί από την επόμενη χρονιά αυτή η Καλοκαιρινή Εθελοντική Αιμοδοσία ως τακτική και όχι ως έκτακτη όπως φέτος.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας και στους εθελοντές, να αιμοδοτούν σε χώρους οικείους και σε ευέλικτα ωράρια που κυρίως εξυπηρετούν τους εθελοντές.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Ν .Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Παπαχρόνης

Αναστασία Σπυριδοπούλου 








Δεν υπάρχουν σχόλια