GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομμάτια που δυσκολεύουν τους άνδρες να συνδυάσουν στα casual σύνολά τους

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άντρες στοχεύουν στην άνεση και ειδικά όταν πρόκειται για την γκαρνταρόμπα τους, επιλέγουν απλά και ευκολο...


Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι άντρες στοχεύουν στην άνεση και ειδικά όταν πρόκειται για την γκαρνταρόμπα τους, επιλέγουν απλά και ευκολοσυνδύαστα κομμάτια. Μέσα στη ντουλάπα τους λοιπόν μπορούμε να βρούμε βασικά items, τα οποία τους βγάζουν ασπροπρόσωπους σε κάθε συνθήκη και ώρα της ημέρας. Στον αντίποδα, υπάρχει και η άλλη μερίδα ανδρών, οι οποίοι αγαπούν τη μόδα, θέλουν να πειραματίζονται με τις νέες τάσεις και αναβαθμίζουν συνεχώς το καθημερινό τους ντύσιμο με μικρές (αλλά σημαντικές!) στυλιστικές λεπτομέρειες.

Σε όποια κατηγορία όμως και να βρίσκεστε, είμαστε σίγουροι ότι έχετε έρθει αντιμέτωποι (έστω και μία μόνο φορά στη ζωή σας!) με κομμάτια που δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε και δυσκολεύεστε να συνδυάσετε στις casual εμφανίσεις σας. Ποια είναι λοιπόν αυτά και πώς μπορείτε να τα εντάξετε σε ένα σύνολο; Σας τα απαντάμε όλα παρακάτω. Πάμε να ξεκινήσουμε!

Ιδιαίτερα παπούτσια

Ξεκινάμε από το κομμάτι εκείνο που μπορεί να αλλάξει εντελώς την αίσθηση που αφήνει το ντύσιμο και αυτό δεν είναι άλλο από τα παπούτσια. Είναι γεγονός ότι η περίοδος που διανύουμε (όπου το καλοκαίρι μας κλείνει περιχαρής το μάτι!) αυξάνει τις επιλογές και είτε πρόκειται για ανδρικές καλοκαιρινές παντόφλες, είτε για χαλαρά sneakers, μία βόλτα στην αγορά ικανοποιεί όλες τις προτιμήσεις.

Εμείς σας προτείνουμε να βρείτε το ζευγάρι εκείνο που θα συνοδεύει την πλειοψηφία των καθημερινών σας looks και θα σας κάνει να κινείστε με άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμα λοιπόν και αν βρίσκετε δύσκολο τον συνδυασμό κάποιων ιδιαίτερων παπουτσιών, όπως είναι οι εσπαντρίγιες, στην καθημερινότητα, μη διστάσετε να τολμήσετε και να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στυλ.

Πολύχρωμα κομμάτια

Είναι προφανές ότι τα basic χρώματα, όπως είναι το μαύρο, το μπλε, το άσπρο κ.ά., ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα και δημιουργούν εύκολους μεν, αλλά αρκετά “άνευρους” συνδυασμούς. Τι θα λέγατε λοιπόν να δοκιμάσετε να ξεχωρίσετε και να βάλετε στη ντουλάπα σας κάποια πολύχρωμα κομμάτια, που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που ντύνεστε;

Αν λοιπόν σας αρέσει αυτή η ιδέα, μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές χρωματικές πινελιές και στη συνέχεια να επεκταθείτε σε μεγαλύτερες. Δε χρειάζεται να υπερβάλλετε με δύσκολους πειραματισμούς, καθώς ένα μπλουζάκι με πολλά χρώματα, συνδυασμένο με ένα απλό τζιν, ή μία βερμούδα για τις καλοκαιρινές μέρες, είναι κάποιες από τις πολλές (και εύκολες!) επιλογές που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ρούχα με μοτίβο

Τα ρούχα με μοτίβο ή στάμπες αποτελούν, συνήθως, δύσκολα κομμάτια, καθώς ο συνδυασμός τους απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία μιας παλαιακής εικόνας. Το Y2K στυλ όμως, που έφερε όλες τις τάσεις των 90s ξανά στην επιφάνεια, αγαπήθηκε όσο κανένα, διότι αγκαλιάζει όλα τα trends της συγκεκριμένης δεκαετίας, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί και μία γλυκιά μελαγχολία για το παρελθόν.

Αν λοιπόν θέλετε να εντάξετε και εσείς τη συγκεκριμένη τάση στο ντύσιμό σας, σας προτείνουμε να μη φοβηθείτε και να δώσετε ζωή σε μπλουζάκια με logo που “φωνάζουν” 90s. Στην περίπτωση που δεν ξέρετε από που να αρχίσετε, μια καλή λύση είναι να βρείτε τα second hand μαγαζιά της πόλης σας και να κάνετε τις αγορές σας. Εκεί, όχι μόνο θα βρείτε κρυμμένα “διαμαντάκια” μιας άλλης εποχής, αλλά θα κάνετε και μια εισαγωγή στον κόσμο της βιώσιμης μόδας.

Φτάνοντας στο τέλος, μόλις είδατε κάποια ανδρικά κομμάτια που είναι πολύ πιθανό να δυσκολέψουν, εσάς ή τους άνδρες της ζωής σας, στη δημιουργία casual συνόλων. Το στυλ όμως είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα και καθορίζεται με βάση τη διαφορετική οπτική του καθενός από εμάς. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέγετε ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα και άνετα όταν τα φοράτε. Μόνο έτσι θα κινείστε με έξτρα αυτοπεποίθηση και θα τραβάτε όλα τα βλέμματα σε κάθε σας εμφάνιση, χωρίς να χάνετε την προσωπική σας σφραγίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια