GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παράσταση διαμαρτυρίας από κατοίκους του Κένταυρου στο Δημαρχείο Μύκης, για τα προβλήματα υδροδότησης

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης (18/06) έξω από το Δημαρχείο Μύκης, κάτοικοι από τον Κένταυρο που «φωνάζουν» γ...


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης (18/06) έξω από το Δημαρχείο Μύκης, κάτοικοι από τον Κένταυρο που «φωνάζουν» για τα προβλήματα υδροδότησης του οικισμού τους.

Οι κάτοικοι κρέμασαν πανό με κεντρικό σύνθημα «άμεσα λύση στο πρόβλημα υδροδότησης του Κενταύρου» και εξέθεσαν τα αιτήματά τους στον Δήμαρχο Μύκης.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο οικισμός του Κενταύρου στην περιοχή του Δήμου Μύκης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ύδρευσης, ιδιαίτερα ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου με τις υψηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές ημέρες παρατηρούνται διακοπές στην υδροδότηση της περιοχής, με αποκορύφωμα τη Δευτέρα 11/6/24, όταν ο οικισμός έμεινε χωρίς νερό για ολόκληρη την ημέρα» σημειώνουν οι κάτοικοι της περιοχής σε επιστολή που γνωστοποίησαν στα ΜΜΕ πριν από μερικές ημέρες για το ίδιο θέμα.


«Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση στους κατοίκους, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες της εστίασης, οι οποίοι αδυνατούν να προσφέρουν τα προϊόντα τους και να ασκήσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους, με αποτέλεσμα να υφίστανται σημαντικές οικονομικές απώλειες. Δυστυχώς, οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν δώσει σαφείς απαντήσεις σχετικά με το πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα, ενώ η τελευταία ανακοίνωση αναφέρει ότι ο οικισμός του Κενταύρου θα παραμείνει χωρίς νερό από τις 11:00 έως τις 19:00 καθημερινά, μέχρι να βρεθεί λύση, έχοντας βρει το κολάι κλείνω την βάνα: γεμίζει η δεξαμενή… ανοίγω την βάνα: αδειάζει η δεξαμενή.




Δεν υπάρχουν σχόλια