GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όλοι θέλουμε έναν καθαρό χώρο..

Ένα περιβάλλον που θα μας προσφέρει την ασφάλεια που αναζητάμε στο σπίτι ή την επιχείρηση μας.


Ένα περιβάλλον που θα μας προσφέρει την ασφάλεια που αναζητάμε στο σπίτι ή την επιχείρηση μας.

Δεν είναι πάντα εύκολο να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, μπορούμε όμως να φροντίζουμε να αερίζουμε τους χώρους, να καθαρίζουμε εντατικά και να τοποθετούμε σίτες σε όλα τα παράθυρα.

Τι περισσότερες φορές, είμαστε εκτεθειμένοι και σε εξωτερικούς παράγοντες που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε.

Τα ακάρεα σκόνης, τα αλλεργιογόνα μικρόβια, αλλά και οι απρόσκλητοι επισκέπτες όπως τα ζωύφια και τα έντομα που τρυπώνουν ακάλεστα στο σπίτι μας, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και αναζητούμε αποτελεσματικές λύσεις από επαγγελματίες.

Στην Sirak δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Με εξειδίκευση στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, αλλά και στην απώθηση πτηνών, ερπετών και παρασίτων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, έχοντας ως στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας.

Η ομάδα μας, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Σιράκ Χασάν, απόφοιτο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές, αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία και τεχνογνωσία. 

Στην Sirak σας εξασφαλίζουμε έναν υγιεινό χώρο. Διαθέτουμε αυτόματες συσκευές απολύμανσης λεκάνης, εντομοαπωθητικές συσκευές για πάσης φύσεως ιπτάμενα έντομα, καθώς και αυτόματες συσκευές αρωματισμού χώρου.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν τις εγκρίσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι άοσμα, οικολογικά, βιοδιασπώμενα και απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Η Sirak ξεκίνησε το ταξίδι της στην περιφέρεια της Ξάνθης και της Ροδόπης το 2022. Από την πρώτη κιόλας χρονιά της βραβεύτηκε από τους Αετούς Καθαριότητας και με τις άριστες αξιολογήσεις της, βρέθηκε αμέσως στην 1η θέση!

Γνωρίστε την εκπαιδευμένη ομάδα μας και εξασφαλίστε.. απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή σε κάθε χώρο!

Η Sirak φροντίζει εσάς και το περιβάλλον σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια