GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντιδήμαρχος τουρισμού Θάσου: “Θυμίζει Αύγουστο η κίνηση στο νησί”

Αισιόδοξα τα μηνύματα που έρχονται από το νησί της Θάσου αφού τα πρώτα δείγματα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι θετικά, ενώ υπάρχε...



Αισιόδοξα τα μηνύματα που έρχονται από το νησί της Θάσου αφού τα πρώτα δείγματα από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι θετικά, ενώ υπάρχει αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού και πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων θάσου, Γιάννης Μαρκιάνος, μίλησε στο MEGΑ για την τουριστική κίνηση στην πανέμορφη Θάσο.

«Έχει αρχίσει να υπάρχει αρκετή κίνηση. Από το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει Αύγουστο και όχι τέλος Ιουνίου. Ένα από τα πλεονεκτήματα του νησιού μας είναι ότι μπορεί να βρει κανείς από φθηνό κατάλυμα έως ένα πάρα πολύ ακριβό, και ανάλογα να επιλέξει», τόνισε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες είναι μειοψηφία στην Θάσο. Οι επισκέπτες είναι κυρίως από τα Βαλκάνια. Οι Έλληνες συνηθίζουμε να κάνουμε τις κρατήσεις μας αργά και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στα καταλύματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια