GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ανέχεια “χτυπάει κόκκινο” στην Αν. Μακεδονία και Θράκη – Κλοπές τροφίμων…

“Κόκκινο” χτυπάει η ανέχεια στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, με τους μη έχοντες ούτε τρόφιμα, ούτε τα αναγκαία για επιβίωση να ανα...


“Κόκκινο” χτυπάει η ανέχεια στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, με τους μη έχοντες ούτε τρόφιμα, ούτε τα αναγκαία για επιβίωση να αναγκάζονται να παρανομήσουν και να καταφεύγουν σε κλοπές!

Αυτό τουλάχιστον αποφαίνεται απο την καθημερινή σχεδόν ανάγνωση των ενημερωτικών δελτίων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα δύο συμβάντων, το ένα στην Κομοτηνή απο ελληνίδα εργαζόμενη και το άλλο στην Καβάλα απο αλλοδαπό, όπου και στις δύο αυτές περιπτώσεις ο όγκος των κλοπιμαίων ήταν γύρω απο την τροφή και την ένδυση!


Βεβαίως, η περίπτωση της Κομοτηνής περιέχει και κλοπή χρηματικού ποσού, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να υφίσταται και περίπτωση υπεξαίρεσης.

Σε κάθε περίπτωση, το εισόδημα των πολιτών εξανεμίζεται, η ανεργία βρίσκεται στα υψηλότερα απο κάθε άλλη περιοχή της χώρας, προοπτικές αύξησης θέσεων εργασίας και εισοδήματος δεν προβλέπονται και όλα αυτά σε συνδυασμό με την εισδοχή των παράνομων μεταναστών, κάνουν ένα εκρηκτικό για την κοινωνία μας “μίγμα” φτώχειας και παραβατικότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια