GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Ι.Ν. 12 Αποστόλων υποδέχεται την Τιμία Κάρα της Αγίας Παρθενομάρτυρος Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου

Την τίμια κάρα της Αγίας παρθενομάρτυρος Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου θα υποδεχθεί ο ενοριακός ναός των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στην πόλη...


Την τίμια κάρα της Αγίας παρθενομάρτυρος Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου θα υποδεχθεί ο ενοριακός ναός των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στην πόλη της Ξάνθης το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ.

Ενόψει της πανηγύρεως κλήρος και λαός θα υποδεχτούν την Τιμία Κάρα της Αγίας Ελένης στα προπύλαια του ναού, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Ξάνθης κ. Παντελεήμονος.

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ημέρα των εγκαινίων του παραπάνω ναού.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα τελεστούν οι παρακάτω λατρευτικές εκδηλώσεις:

Σάββατο 29/6/2024

  • Ώρα 19:00 Θα πραγματοποιηθεί εις τα προπύλαια του Ιερού Ναού η ΥΠΟΔΟΧΗ της ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ. Δέησις και εν συνεχεία ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονος.

Κυριακή 30/6/2024

  • Ώρα 07:00 Κυριώνυμον ημέρα της εορτής θα τελεστεί Όρθρος και ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος.
  • Το απόγευμα στις 18:00 θα τελεστεί ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και της Αγίας Παρθενομάρτυρος Ελένης της Σινωπίτιδας και εν συνεχεία ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ μετά ΑΓΙΑΣΜΟΥ στις 20:30.

Δευτέρα 01/07/2024

  • Ώρα 07:30 Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
  • Το απόγευμα στις 18:00 Ακολουθία του ιερού ευχελαίου.

Τρίτη 02/07/2024

  • Ώρα 07:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Αναχώρησις Τιμίας Κάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια