GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ η δράση «FunBasket Festival»

Από την ΕΟΚ σε συνεργασία και την αρωγή του Λεύκιππου, Ασπίδας και Αρίωνα Ξάνθης.


Από την ΕΟΚ σε συνεργασία και την αρωγή του Λεύκιππου, Ασπίδας και Αρίωνα Ξάνθης.

Mε απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία αρκετών παιδιών που γέμισαν με παιδικές φωνές το ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η δράση «FunBasket Festival» από την ΕΟΚ σε συνεργασία και την αρωγή του Λεύκιππου, Ασπίδας και Αρίωνα Ξάνθης.

Το Festival FunBasket πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 8 ετών, ενθαρρύνοντάς τα να ενταχθούν στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης μέσω παιγνιωδών ασκήσεων, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές του αθλήματος.

Αγόρια και κορίτσια, χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ, συμμετέχουν σε ομάδες επίδειξης, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να συνεργάζονται άψογα, υπενθυμίζοντας σε όλους τη δύναμη του αθλητισμού, τη χαρά που προσφέρει, τη συνύπαρξη, τη φιλία και την ομαδικότητα.

Από την ομάδα μας παραβρέθηκαν οι προπονητές Νίκος Ρετζέπης και Σωτήρης Κατσαμούρης καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλή τον Πρόεδρο Ματθαίος Σαββίδη.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη του προγράμματος στην Βόρεια Ελλάδα κα Δόμνα Μουρτετζίκογλου, την Ασπίδα Ξάνθης και τους προπονητές της, τον Αρίωνα Ξάνθης και τους προπονητές του και φυσικά όλους τους γονείς που στήριξαν την συγκεκριμένη εκδήλωση και βρίσκονται συνέχεια κοντά μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια