GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη από το βράδυ της Τρίτης ο Στέφανος Κασσελάκης

Στην πόλη μας βρέθηκε από το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης όπου συναντήθηκε με μέλη του κόμματος αλλά και υποψή...


Στην πόλη μας βρέθηκε από το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης όπου συναντήθηκε με μέλη του κόμματος αλλά και υποψήφιους ευρωβουλευτές στο Κυβερνείο.
Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στην Ξάνθη λίγο μετά τις 10 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Ναύαρχο εν αποστρατεία Ευ. Αποστολάκη και την υποψήφια ευρωβουλευτή Δώρα Αυγέρη. Αφού χαιρέτησε τον κόσμο και φωτογραφήθηκε , έκανε αναφορά στην πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως εμείς έχουμε επιχειρήματα και προτάσεις και με αυτά ασκούμε το καθήκον μας , οι άλλοι λειτουργούν με υποκλοπές. Αν κάποιος σας πει ότι δεν υπάρχουν προτάσεις, πείτε του να ανοίξει την τηλεόραση όπου αυτές τις ημέρες προβάλλονται τα σποτ της προεκλογικής μας καμπάνιας. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο γραμματέας συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Τάσος Καραδέδος ενώ η βραδιά περιλάμβανε και έκπληξη προς τον Πτέραρχο εν αποστρατεία Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος είχε γενέθλια και οι σύντροφοι του έκαναν δώρο μια τούρτα.







Δεν υπάρχουν σχόλια