GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι χάρτες με τις περιοχές όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες έως την Κυριακή

Η αφρικανική σκόνη έφυγε και ο καιρός αλλάζει τις επόμενες ημέρες, με τους μετεωρολόγους να τονίζουν ότι η αστάθεια θα είναι το κύριο χαρακτ...


Η αφρικανική σκόνη έφυγε και ο καιρός αλλάζει τις επόμενες ημέρες, με τους μετεωρολόγους να τονίζουν ότι η αστάθεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Ο Σάκης Αρναούτογλου αναρτά στο Facebook χάρτες, επισημαίνοντας τις περιοχές με φαινόμενα από την Παρασκευή 24/5 έως και την Κυριακή 26/5.

Όπως επισημαίνει πάνω στους χάρτες, οι πράσινες αποχρώσεις υποδηλώνουν μεγάλη πιθανότητα για ένα πέρασμα βροχής ή μπόρας. Όσο πιο σκούρες πράσινες και κυρίως όσο πιο κοντά σε κιτρινοπορτοκαλοκόκκινομωβ αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Σύμφωνα με τους χάρτες, η Αττική αναμένεται να επηρεαστεί την Κυριακή 26/5, καθώς εμφανίζεται με πράσινο χρώμα.




«Ενισχυμένοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι σήμερα που θα απομακρύνουν την αφρικανική σκόνη και θα μειώσουν και την υγρασία κάνοντας πιο υποφερτή τη ζέστη.

Κατά τα λοιπά η αστάθεια θα είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών ιδιαίτερα για τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας μας με τους βοριάδες να επικρατούν στο Αιγαίο», σημειώνει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια