GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δύο συνεδριάσεις την ερχόμενη εβδομάδα για τη Δημοτική Επιτροπή Ξάνθης…

Δείτε αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν.


Δείτε αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν.

Στις 13 Μαΐου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, η Δημοτική Επιτροπή συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα τής ημερήσιας διάταξης και να ληφθεί σχετική απόφαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.

Αποδοχή δωρεάς υλικών και μέσων, για την ενίσχυση των προσπαθειών του Δήμου για την προστασία του περιαστικού δάσους από πυρκαγιές (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Τσάπαλης).

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω στενών χρονικών περιθωρίων.

Στις 16 Μαΐου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, η Δημοτική Επιτροπή συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.

  • Κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας με φανερή, μειοδοτική και προφορική διαδικασία για μίσθωση ακινήτου, για την μετεγκατάσταση του Παραρτήματος ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ).
  • Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής, για την αντιμετώπιση δαπανών, που αφορούν την προώθηση του θεσμού των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2024 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ).
  • Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας Αντιδημάρχου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ).
  • Έγκριση νομικής υποστήριξης και κάλυψη εξόδων εκπροσώπησης αιρετών (συντάκτρια Ελένη Χατζηλιάδου).
  • Έγκριση πρόσληψης δικηγόρου Αθηνών και καταβολής ποσού (συντάκτρια Ελένη Χατζηλιάδου).
  • Εξειδίκευση πίστωσης ποσού, για τη συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης, ως συνδιοργανωτή, σε εκδήλωση τού Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Νέα Γενιά» (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός).
  • Εξειδίκευση πίστωσης ποσού, για τη συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης, ως συνδιοργανωτή, σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός). 

Δεν υπάρχουν σχόλια