GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μητσοτάκης και Κασσελάκης στη Θράκη για τα “Ελευθέρια” ενόψει Ευρωεκλογών

Μία ημέρα μετά την κρίσιμη συνάντηση που θα έχει στην Τουρκία με τον ΤαγίπΕρντογάν, ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Θράκη και συγκεκριμένα σε ...


Μία ημέρα μετά την κρίσιμη συνάντηση που θα έχει στην Τουρκία με τον ΤαγίπΕρντογάν, ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Θράκη και συγκεκριμένα σε Έβρο και Ροδόπη, θέλοντας να στείλει και ακόμη ένα σαφές μήνυμα, κόντρα στις προσπάθειες των Τούρκων να προκαλούν εντυπώσεις χρησιμοποιώντας την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

«Κλείδωσε» λοιπόν η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή, ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού των «Ελευθερίων».

Ο κύριος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη ανήμερα των Ελευθερίων την επόμενη Τρίτη 14 Μαΐου, με αφορμή τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση των δύο πόλεων και την ενσωμάτωσή τους στον εθνικό κορμό. Ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Κομοτηνή, ενώ λίγες ώρες μετά θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κύριος Μητσοτάκης επρόκειτο έρθει στην Αλεξανδρούπολη στα τέλη Απριλίου, προκειμένου να ήταν παρών στην έναρξη της εμπορικής λειτουργίας του FSRU, αλλά αυτό δεν έγινε επειδή αναβλήθηκε για μερικές εβδομάδες η συγκεκριμένη έναρξη, λόγω κάποιων προβλημάτων στην λειτουργία του σταθμού.

Για τα «Ελευθέρια» της Αλεξανδρούπολης θα βρεθούν στην πόλη και αρκετοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές, αλλά και όλη την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν στον Έβροκομματικά στελέχη και υπουργοί. 

Μάλιστα την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση με μέλη της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του Έβρου και τον πρόεδρο αυτής και υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο.

Στη Θράκη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Θράκη αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 14 Μαϊου 2024, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος θα βρεθεί την Τρίτη 14 Μαΐου στην Κομοτηνή όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρεθεί και στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 14ης Μαϊου.

Την επόμενη ημέρα 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια