GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Έφυγε" από τη ζωή ο εκδότης της Εφημερίδας “Ελεύθερη Θράκη” και ιδιοκτήτης του ThrakiNet Σταύρος Κονδύλης

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15.00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.


Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15.00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τρίτης ο ιδιοκτήτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κονδύλη Α.Ε. Σταύρος Κονδύλης.

Ο Σταύρος Κονδύλης ήταν συνεχιστής του εκδότη πατέρα του Γιώργου Κονδύλη που ίδρυσε την εφημερίδα “Ελεύθερη Θράκη” το 1945.

Στον όμιλο ανήκει επίσης ο τηλεοπτικός σταθμός Thraki Net και o ραδιοφωνικός σταθμός Thraki Fm 99.8.

Ο ίδιος μέχρι πρότινος ήταν παρουσιαστής και σχολιαστής στην τηλεοπτική εκπομπή “2η Ματιά”, μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης στην Θράκη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά διεκομίσθη την Δευτέρα  το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης λόγω αδιαθεσίας, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης.

Η κηδεία του αείμνηστου Σταύρου Κονδύλη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15:00 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

(σ.σ. Επί Αειμνήστου Κώστα Βλαχόπουλου με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι, είχα πάει δυο φορές μάρτυρας υπεράσπισής του με πρώην Δήμαρχο του Βόρειου Έβρου. Κάποια στιγμή ωστόσο μετά τον "ξαφνικό χαμό" του Κώστα χαθήκαμε...)

Στην οικογένειά του, την σύζυγό του Γιώτα και τα παιδιά τους Γιώργο και Μαρίνα, καθώς και τους συνεργάτες του όπως τον κουμπάρο του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, τα θερμά μας συλλυπητήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια