GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παντελεήμων για Αντιδήμαρχο Τσέπελη & σία: Βλασφημία κατά της Πίστεως η συναυλία του Sakis Tolis – Ο Χριστός Σαπίζει!!!

Όλα για την οικονόμα, όλα για το χρήμα!!! Τους έστειλε και γραπτή επιστολή!!! Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συ...


Όλα για την οικονόμα, όλα για το χρήμα!!! Τους έστειλε και γραπτή επιστολή!!! Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία.


Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της πόλης Μας, ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμων βγήκε ευθέως –ενώ "σιώπησε" όταν αποκαλύψαμε το θέμα πριν δυο μήνες περίπου..- και με δημόσια δήλωσή του χαρακτηρίζει «βλασφημία» κατά της εκκλησίας την συναυλία του γνωστού Σατανιστή Sakis Tolis -Ο  Χριστός Σαπίζει" στη Ξάνθη αποκαλύπτοντας ότι, «ενώ έστειλε στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μ. Τσέπελη και τους συνεταίρους του και γραπτή επιστολή, ζητώντας την ματαίωσή της, τον....έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα!!!

Και με πιο απλά λόγια, όλα για την....οικονόμα!!! Όλα για τα λεφτά, όλα για το χρήμα!!¨

Κι αυτός ο άνθρωπος είναι αντιδήμαρχος.... Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης γιατί πήρε με 4σταυρία ... 389 σταυρούς με 4σταυρία!!! Και παραλίγο δεν θα εκλέγονταν καν...!

Ιδού αυτούσια η επιστολή του Μητροπολίτη Ξάνθης που όχι μόνο καταδικάζει την συναυλία του "SAKIS TOLIS - Ο Χριστός Σαπίζει¨ στη πόλη της Ξάνθης, αλλά εκφράζει και την λύπη του, γιατί κράτος εν κράτη  Τσέπελης και ....Σία τον έγραψαν στα υποδήματά τους μόνο και μόνο για να τα οικονομήσουν!!!

Κράτος εν κράτει... 

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειές του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη  μουσική εκδήλωση των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που όπως αναφέρει αποτελεί βλασφημία τέλαβε χώρα στην επιχείρηση  «ΜΙΣΙΡΛΟΥ».

Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επι το επισημότερον. Η εκδήλωση δυστυχώς πραγματοποιήθηκε.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την λύπη της  και καταδικάζει την ενέργεια. Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τις περί Χριστού απόψεις του συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια