GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνέχεια στο πλαίσιο Πανελλαδικής Μέρας Δράσης & Διεκδίκησης…

Παράσταση διαμαρτυρίας του Σ.Υ.Π.Ε.ΞΑ. σήμερα στην Αντιπεριφέρεια.


Παράσταση διαμαρτυρίας του Σ.Υ.Π.Ε.ΞΑ. σήμερα στην Αντιπεριφέρεια.

Ο αγώνας των εργαζομένων στις Περιφέρειες της χώρας συνεχίζεται.

Σε εφαρμογή αποφάσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.) υλοποιήσαμε, με μεγάλη συμμετοχή, στις 08/02/24 συμβολική συγκέντρωση έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας και στις 15/02/24 Στάση Εργασίας.

Σε συνέχεια των παραπάνω, την Πέμπτη 04/04/24 συμμετέχουμε στην πανελλαδική μέρα δράσης και αγωνιστικής διεκδίκησης της ΟΣΥΑΠΕ με παραστάσεις διαμαρτυρίας των συλλόγων εργαζομένων στις διοικήσεις των Περιφερειών.

Το διεκδικητικό πλαίσιο των εργαζόμενων περιλαμβάνει τόσο μισθολογικά θέματα, για να αποκατασταθεί ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για το σύνολο των εργαζομένων, όσο και αιτήματα που αφορούν το σταμάτημα της συνεχούς υποβάθμισης των υπηρεσιών κυρίως λόγω της έντονης υποστελέχωσης.

Ζητούμε άμεσα τη λήψη απόφασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο ως συνέχεια της προφορικής αποδοχής των αιτημάτων μας και της υπόσχεσης στήριξης τους από τον Περιφερειάρχη κ. Χ. Τοψίδη και την Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κα Π. Μπρίκα, όπως εκφράστηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων μας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Ε. Τσιάνης

Η Γενική Γραμματέας

Στέλλα Ζυρινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια