GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γονείς γέμισαν πολύχρωμες ζωγραφιές τους τοίχους του Δημοτικού Σχολείου Τοξοτών

Πήραν τα πινέλα, σήκωσαν μανίκια και με ζωηρή διάθεση και πολύχρωμη φαντασία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τοξοτών...

Πήραν τα πινέλα, σήκωσαν μανίκια και με ζωηρή διάθεση και πολύχρωμη φαντασία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τοξοτών σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών, δημιουργήσαν εντυπωσιακές εικόνες που κοσμούν πλέον τους  τοίχους του προαύλιου χώρου του Σχολείου.

Η κυρία Χατζηκυριάκου Κωνσταντίνα, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Τοξοτών μιλώντας στο www.TopeirosNews,gr, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η ιδέα αυτή, το να ζωγραφίσουμε το κτήριο του Δημοτικού Σχολείου και να του δώσουμε μια νότα χαράς και ομορφιάς, την είχαμε σαν σύλλογος από πέρυσι, όπου για διάφορους λόγους δεν μπορέσαμε να την υλοποιήσουμε.  Φέτος όμως τα καταφέραμε. Με έξοδα του Συλλόγου λοιπόν και φυσικά με την στήριξη των γονέων προχωρήσαμε την ιδέα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές που ήρθαν και στήριξαν αυτήν την προσπάθειά μας, τον Κωνσταντίνος Πετρόπουλος Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, την Μαρία Αναστασίου και Άννα Γιαβρίδου μέλη  του Συλλόγου μας,  την Γεωργία Ντόκου, την Ελένη Ξενιτίδου, την Δήμητρα Βακαλοπούλου, την Μαριάνθη Κιτσοπούλου και την  Κατερίνα Δραμπίδου. 

Η ανταμοιβή μας σε όλο αυτό, ήταν η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δημήτριο Χατζηκυριάκου, τον πατέρα μου, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα σε ότι αφορά το Σχολείο, και φυσικά για την πολύτιμη βοήθειά του για την υλοποίηση της ιδέας μας». 







Δεν υπάρχουν σχόλια