GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΑΣ ΕΝΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ! Όλοι, απλά ανακυκλώνονται στην… εξουσία, μόνο ο Αλέκος Κοντός μας άνοιξε μια πόρτα!

Έξω από τα δόντια τα είπε χθες ο Γιάννης Σιούτας με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, των 38 φακέλων των οικοπεδούχων του ΔΕΡΑΣ -Σήμερα είναι...


Έξω από τα δόντια τα είπε χθες ο Γιάννης Σιούτας με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, των 38 φακέλων των οικοπεδούχων του ΔΕΡΑΣ -Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα, δεν θέλω να πω περισσότερα…


«Ποταμός» ήταν χθες στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν απέναντι από τα δικαστήρια Ξάνθης οι εκπρόσωποι των Οικοπεδούχων του πρώην ΔΕΡΑΣ με επικεφαλής τον ιδρυτή και δημιουργό της ιδέας Γιάννη Σιούτα.


«Σήμερα είναι μια ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ μέρα, ήμασταν αρχικά 100 οικοπεδούχοι όταν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια πριν 20-21 χρόνια και μείναμε 38 τελικά άτομα και βρισκόμαστε πλέον εδώ για την οριστική κατοχύρωση των τίτλων, ολοκληρώνοντας την πρώτη φάση του έργου.

Ήδη έχουμε έτοιμους τους 38 φακέλους, τους οποίους ήδη αναθέσαμε και ολοκληρώσαμε σε δυο συμβολαιογράφους, ένα όμως έχω να πω. Κανείς δεν μας βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια στον αγώνα και την προσπάθειά μας να ιδρύσουμε εμείς οι επαγγελματίες και να δημιουργήσουμε το ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ στην περιοχή του πρώην ΔΕΡΑΣ στην Ξάνθη. Ήταν δυστυχώς ανίκανοι όλοι, προχωρήσαμε μόνοι μας αγωνιστήκαμε, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε κανέναν στο πλευρά μας. Όλοι ανακυκλώνουν απλά την εξουσία, δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτα απολύτως, Άλλοι μιλούσαν για μια φούσκα κι ένα όνειρο του Γιάννη Σιούτα. Το απόλυτο τίποτα, καμία συμπαράσταση. Μου άνοιξε μια πόρτα μόνο ο Αλέκος Κοντός. Ανίκανοι να βοηθήσουν όλοι τους δυστυχώς.


Σήμερα καταθέσαμε 38 ομοιόμορφους φακέλους και στο σημείο αυτό, θέλω να πω κάτι και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ξάνθη είναι κομμάτι της Θράκης, είναι κομμάτι της Ελλάδος, είναι κομμάτι της Ευρώπης. Στη Ξάνθη οι επαγγελματίες κατόρθωσαν μόνοι τους να φτιάξουν ΒΙΟΤΕΧΙΚΟ ΠΑΡΚΟ. Μακάρι κύριε Πρωθυπουργέ τέτοια πάρκα να λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα. Μακάρι οι επαγγελματίες παντού να μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους όπως εμείς, βιοτεχνικά πάρκα.

Το μόνο που απομένει από δω και πέρα, γι’ αυτό κι έχω δίπλα μου και την τοπογράφο Μαρία Μαυρίδου, να μας βοηθήσει ο Δήμος Ξάνθης, να γίνουν μέσα από πρόγραμμα, απ’ όπου μπορεί, δρόμους, πεζοδρόμια, να κατασκευαστούν οι 38 βιοτεχνίες που έχει η κάθε μία 3-4 στρέμματα και να με αξιώσει ο Θεός να δω να λειτουργεί το ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΚΟ.

Είναι μια χαρούμενη μέρα για όλους μας… Για μένα, την Παρθένα, την Μαρία, τον Αντώνη για όλους όσους άντεξαν και έμειναν μέχρι σήμερα μαζί μας. Τους ευχαριστώ όλους.

-Δρόμοι, πεζοδρόμια, κατασκευές και μια νέα Μέρα σίγουρα χαράσσει για όλη την περιοχή μας, για όλη την Ξάνθη και τη Θράκη.

Το πρώτο ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ στην Ελλάδα που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους 38 επαγγελματίες που πίστεψαν στο μεγάλο όνειρο και άντεξαν!










































































Δεν υπάρχουν σχόλια