GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


EuroLeague: Η Εφές σταμάτησε (85-72) το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού-Χαμός και αποβολή Μπαρτζώκα στο φινάλε

Έπειτα από έξι συνεχόμενες νίκες, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Αναντολού με 85-72 και έχασε έδαφος στη μ...


Έπειτα από έξι συνεχόμενες νίκες, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Αναντολού με 85-72 και έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για μια θέση στην πρώτη τετράδα που δίνει και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Η ήττα αυτή, μάλιστα, δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε, που αγωνίζονται την Τετάρτη (20/3) να τον προσπεράσουν στην κατάταξη.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τις 13 σε 30 αγώνες και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους για μια θέση στην πρώτη δεκάδα που τους δίνει το εισιτήριο για τα play in.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, η Εφές Αναντολού είχε το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και δεν το έχασε ποτέ στον αγώνα. Στην τελευταία περίοδο, μάλιστα, η διαφορά εδραιώθηκε σε διψήφιο αριθμό για να φτάσει στο τελικό 85-72.

Λάρκιν με 15 πόντους και Κλάιμπερν με 14 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Εφές Αναντολού, ενώ από πλευράς «ερυθρολεύκων» ξεχώρισε ο Πίτερς με 19 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-21, 48-37, 66-61, 85-72.

Χαμός και αποβολή Μπαρτζώκα

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, μάλιστα, σημειώθηκε επεισόδιο με τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ από τους διαιτητές.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να μπουν στη μέση ο Κώστας Παπανικολάου και ο συνεργάτης του Μπαρτζώκα Χρήστος Μπαφές για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε τι συνέβη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια