GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γεωργία-Ελλάδα: Πού και πότε θα γίνει ο τελικός για την πρόκριση στο Euro-Ώρα έναρξης και κανάλι μετάδοσης

Η Εθνική ομάδα κατόρθωσε να ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο του Καζακστάν με το ευρύ μάλιστα 5-0, κυρίως χάρη στο ονειρικό ξεκίνημα και το ιδαν...


Η Εθνική ομάδα κατόρθωσε να ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο του Καζακστάν με το ευρύ μάλιστα 5-0, κυρίως χάρη στο ονειρικό ξεκίνημα και το ιδανικό πρώτο ημίχρονο στην Opap Arena και πλέον θα προετοιμαστεί για τον τελικό της πρόκρισης στο Euro, με αντίπαλο τη Γεωργία, στην Τιφλίδα.

Η Εθνική θα παίξει εκτός έδρας, αφού η κλήρωση δεν της έκανε το χατίρι, ωστόσο όπως και να έχει καλείται να κάνει το δεύτερο και πλέον κρίσιμο βήμα για να πάει στα γήπεδα της Γερμανίας, για να είναι και πάλι σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, μετά από χρόνια.

Είναι επομένως ο τελικός των τελικών. Το πιο σημαντικό ματς από το 2017 και έπειτα… Καθοριστικό, ιστορικό.

Η αναμέτρηση με τη Γεωργία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (26/3), σε πέντε μέρες και δη μία μέρα μετά από την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει νωρίς, αφού θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί από τον Alpha, αλλά και συνδρομητικά από τη Novasports.

‘Ενα ακόμη, βήμα, επομένως θέλουν οι διεθνείς και ο Γκουστάβο Πογιέτ, μετά από τη νίκη τους επί του Καζακστάν. Το μυαλό στη Γεωργία.

H Εθνική Ελλάδας έχει, εξάλλου, τεράστια ευκαιρία να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024.

Υπενθυμίζεται, ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής θα πάρουν «χρυσό» πριμ, εκατομμυρίων ευρώ, αν τα καταφέρουν

Δεν υπάρχουν σχόλια