GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόκριση στο Euro: Πόσα εισιτήρια έχουν προπωληθεί για το Ελλάδα-Καζακστάν!

«Μαγνητίζει», όπως φαίνεται, ο επερχόμενος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Καζακστάν για τον ημιτελικό των Play Off όσον αφορά την πρό...


«Μαγνητίζει», όπως φαίνεται, ο επερχόμενος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Καζακστάν για τον ημιτελικό των Play Off όσον αφορά την πρόκριση στο Euro.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν προπωληθεί περισσότερα από 18.000 εισιτήρια, ενώ οι πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, η OPAP Arena, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αναμένεται να γεμίσει, με το κοινό να δίνει την ώθηση, που χρειάζεται η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, για να κάνει το πρώτο βήμα προς το Euro 2024.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και σε περίπτωση νίκης θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο εκτός έδρας στις 26 Μαρτίου.

  • Πέντε μέρες μετά δηλαδή

Το κρίσιμο ματς της Εθνικής απέναντι στο Καζακστάν είναι να γίνει την Πέμπτη (21/3) στις 21.45 στην Αθήνα και δη στο γήπεδο της ΑΕΚ και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Alpha.

Το φιλικό με τη Γερμανία

Στο μεταξύ, η εθνική μας ομάδα έκλεισε επίσης και φιλικό παιχνίδι με τη Γερμανία.

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Γερμανίας έκλεισε η Εθνική Ελλάδας, κι ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενόψει των αγώνων για τα πλέι-οφ του Nations League που θα κρίνουν την παρουσία ή μη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελικά του Euro.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας θα διεξαχθεί μία ακριβώς εβδομάδα πριν από τη σέντρα του Euro 2024, στο οποίο φιλοδοξεί να βρεθεί η Εθνική και για να τα καταφέρει χρειάζεται δύο νίκες επί του Καζακστάν και μίας εκ των Γεωργίας ή Λουξεμβούργου, στις 21 και 26 Μαρτίου αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια