GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ελλάδα-Καζακστάν: Ο πρώτος «τελικός» της Εθνικής για πρόκριση στο Euro-Πότε θα γίνει και ποιο κανάλι θα τον δείξει

Δύο… ανάσες μακριά από την πρόκριση στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Β...


Δύο… ανάσες μακριά από την πρόκριση στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Βραζιλία, βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα.

Η «γαλανόλευκη» μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2024 απευθείας μέσω των προκριματικών, ωστόσο, η εξαιρετική της πορεία στο προηγούμενο Nations League της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο πρώτος «τελικός» της Εθνικής θα γίνει την Πέμπτη (21/3) απέναντι στο Καζακστάν στην OPAP Arena.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και σε περίπτωση νίκης θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο εκτός έδρας στις 26 Μαρτίου.

  • Το κρίσιμο ματς της Εθνικής απέναντι στο Καζακστάν θα γίνει την Πέμπτη (21/3) στις 21.45 στο γήπεδο της ΑΕΚ και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Alpha.

Το φιλικό με τη Γερμανία

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Γερμανίας έκλεισε η Εθνική Ελλάδας, κι ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ενόψει των αγώνων για τα πλέι-οφ του Nations League που θα κρίνουν την παρουσία ή μη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελικά του Euro.

  • Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία θα γίνει στις 7 Ιουνίου επί γερμανικού εδάφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας θα διεξαχθεί μία ακριβώς εβδομάδα πριν από τη σέντρα του Euro 2024, στο οποίο φιλοδοξεί να βρεθεί η Εθνική και για να τα καταφέρει χρειάζεται δύο νίκες επί του Καζακστάν και μίας εκ των Γεωργίας ή Λουξεμβούργου, στις 21 και 26 Μαρτίου αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια