GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φενέρμπαχτσε: Γιατί απειλεί με αποχώρηση η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Τουρκίας απειλεί η Φενέρμπαχτσε, μετά τα επεισόδια στο γήπεδο «Papara Park», προκαλώντας «σει...


Με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Τουρκίας απειλεί η Φενέρμπαχτσε, μετά τα επεισόδια στο γήπεδο «Papara Park», προκαλώντας «σεισμό» στη γειτονική χώρα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, μετά τις συμπλοκές τους με χούλιγκαν της Τραμπζονσπόρ, 5 παίκτες της Φενέρμπαχτσε κινδυνεύουν με μεγάλες τιμωρίες, με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, να κάνει λόγο για… φυγή από το πρωτάθλημα εάν τιμωρηθούν οι παίκτες του.

«Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά εδώ και 13-14 χρόνια, προκειμένου να σπείρουν τους σπόρους της βίας και του μίσους ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Το θύμα της περασμένης νύχτας είναι η Φενέρμπαχτσε.

Είναι οι ποδοσφαιριστές της Φενερμπαχτσέ που προστάτευσαν τους εαυτούς τους από το λιντσάρισμα και τη σωματική επίθεση.

Τι θα γινόταν αν ένας ποδοσφαιριστής δεχόταν λιντσάρισμα; Θα λέγαμε πάλι ότι αυτή πρέπει να είναι η τελευταία φορά;

Το λέμε πάντα, αλλά δεν συμβαίνει, ειδικά όταν πρόκειται για τη Φενερμπαχτσέ.

Οι χθεσινές επιθέσεις ήταν πλήρως οργανωμένες», σχολίασε και συμπλήρωσε:

«Ο αγώνας ξεκίνησε και τα γεγονότα κλιμακώθηκαν σταδιακά. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι. Αν αυτά είχαν συμβεί σε ματς της UEFA, η Τράμπζονσπορ θα είχε αποβληθεί.

Ο Χαλίλ Ουμουτ Μέλερ (σ.σ. ο διαιτητής του ματς) δεν μπορούσε να διακόψει τον αγώνα και σε αυτό φταίει το ποδοσφαιρικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας.

Ξέρετε τη δύναμη του αντιπάλου μας, την πολιτική και τη γραφειοκρατική εξουσία. Ο κύριος λόγος για να μην διακοπεί αυτός ο αγώνας ήταν η ομοσπονδία».

Όπως τόνισε, η ομάδα δεν θα ανεχτεί αυτή τη μεταχείριση στη χώρα και θα αποχωρήσουν, επιλέγοντας τον υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια