GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τελικός Κυπέλλου: Γιατί ενδέχεται να αλλάξει ημερομηνία

Η «καραμπόλα» με τη 2η αγωνιστική των play off στη Super League 1, λόγω εθνικής ομάδας, που θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη (6/3), ίσως επιφέρει...


Η «καραμπόλα» με τη 2η αγωνιστική των play off στη Super League 1, λόγω εθνικής ομάδας, που θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη (6/3), ίσως επιφέρει αλλαγές τόσο στη τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει της αναμέτρησης με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου ζήτησε να έχει περισσότερες μέρες με τους διεθνείς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν από τον Γιώργο Μάντζιο στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού, «Metropolis 95,5» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσσάνδρου.

Οι ημερομηνίες είναι πιεσμένες, η χρονιά πρέπει να κλείσει στις 30 του Μάη, ωστόσο η «καραμπόλα» λόγω εθνικής ομάδας, που ίσως φέρει μεταφορά της 2ης αγωνιστικής των play off, μπορεί να φέρει και αλλαγές…

Τελικός Κυπέλλου, εν ολίγοις, μία εβδομάδα μετά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει και με βάση τα όσα μεταφέρθηκαν, κι επομένως είναι πλέον πολύ πιθανό να διεξαχθεί ο τελικός μία εβδομάδα μετά και δη αντί για τις 18 στις 25 Μαΐου.

Συν τοις άλλοις, η τελευταία αγωνιστική των play off αντί για 12 να μεταφερθεί στις 19 του ίδιου μήνα. Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Η συνεδρίαση της Τετάρτης

Έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Λίγκα ότι την Τετάρτη, 06.03.2024, στις 15:15, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της προσεχής Τετάρτης (6/3) έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγων. περιόδου 2023 – 24.

2. Ορισμός αγώνων Stoiximan Playoffs και Playouts (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2023 – 24.

3. Εμπορικά θέματα.

4. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 01/07/2023 – 30/06/2024.

5. Διάφορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια