GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοιχτό κάλεσμα στήριξης Σωκράτη Ξυνίδη στον πρώην Υπουργό και Υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φίλιππο Σαχινίδη.

Ανοιχτό κάλεσμα στήριξης του πρώην βουλευτή και Υπουργού Φίλιππο Σαχινίδη που κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ...


Ανοιχτό κάλεσμα στήριξης του πρώην βουλευτή και Υπουργού Φίλιππο Σαχινίδη που κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, έδωσε στη δημοσιότητα με μήνυμά του,  ο πρώην Υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης.

 Ο κ.Φίλιππος Σαχινίδης θα είναι στη Ξάνθη την Πέμπτη 4 Απριλίου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση πολιτών στις 7 το βράδυ στο Επιμελητήριο Ξάνθης με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Ιδού τι αναφέρει το μήνυμα κάλεσμα του Σωκράτη Ξυνίδη στους Ξανθιώτες και γενικότερα στους Θρακιώτες που εστάλη και με μήνυμα στα κινητά: 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ – ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια