GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ! Στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστόδουλου Τοψίδη με Καραβέτη και Γιώργο Καραγιάννη!

Ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη για θέματα Τουρισμού ο έμπορος λαδιών Ανάργυρος Προμοίρας


Ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη για θέματα Τουρισμού ο έμπορος λαδιών Ανάργυρος Προμοίρας

Καλές οι λεζάντες, καλές οι φωτογραφίες, καλές και οι συναντήσεις, αρκεί να υπάρχει να υπάρχει αποτέλεσμα και να μην μείνουν όλα αυτά στα λόγια και τα δελτία τύπου.

Το σίγουρο ωστόσο είναι ένα. Ο νέος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης δείχνει να «ενδιαφέρεται» για την ανάπτυξη του Λιμανιού του Πόρτο Λάγος, με μια διαφορά.

Το πώς μπορεί να γίνει αναβάθμιση του Λιμανιού που στην ουσία είναι ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ και λιγότερο… λεζάντα και λόγια.


Κι όσο για τον νέο… ειδικό σύμβουλο του Περιφερειάρχη για θέματα Τουρισμού σε ρόλο… «Μιχάλη Αμοιρίδη Νο 2» θα φανεί εκ του αποτελέσματος αν μπορεί να προσφέρει κάτι ή απλά πήρε κι αυτός ένα αξίωμα!

Ιδού τι αναφέρει το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ:


«Το λιμάνι του Πόρτο Λάγους τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης με τον πρόεδρο του Σωματείου Λιμενεργατών Πόρτο Λάγους Γιώργο Καραγιάννη.

Στη συνάντηση, την οποία παρακολούθησαν επίσης ο ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη για θέματα Τουρισμού Ανάργυρος Προμοίρας και ο ναυτιλιακός πράκτορας Γιάννης Καραβέτης, συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου των λιμενεργατών, οι οποίοι στηρίζουν και υποστηρίζουν τη λειτουργία του λιμανιού.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΜΘ, «η συζήτηση επεκτάθηκε και στην ανάγκη αναβάθμισης του λιμανιού του Πόρτο Λάγος και την περαιτέρω αξιοποίησή του σε κάθε τομέα που αυτό είναι εφικτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια