GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαμός στην Τουρκία: Ξύλο και ένταση μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών!

Απίστευτος χαμός στην Τουρκία. Ξύλο και μεγάλη ένταση, επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών!


Απίστευτος χαμός στην Τουρκία. Ξύλο και μεγάλη ένταση, επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ οπαδών και ποδοσφαιριστών!

Aμέσως μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δεκάδες οπαδοί των γηπεδούχων της Τραμπζονσπόρ μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ, οι οποίοι εκείνη την ώρα πανηγύριζαν στο κέντρο του γηπέδου.

Ακολούθησαν αδιανόητες, απίστευτες σκηνές βίας στην Τραπεζούντα, μετά από το σπουδαίο διπλό της Φενέρμπαχτσε επί της Τράμπζονσπορ με σκορ 3-2 για την 30ή αγωνιστική του τουρκικού Πρωταθλήματος…

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να μεταβούν προς τα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι περνούσαν ανάμεσα από τους χούλιγκαν (!), με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να γρονθοκοπήσει τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Ο Μπατσουαγί, από την πλευρά του, κλώτσησε με γυριστή κλωτσιά οπαδό, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ, ο Οσαγί-Σάμουελ πάλεψε στα ίσα με έναν μασκοφορεμένο οπαδό, ρίχνοντάς τον στο χορτάρι και χτυπώντας τον με μανία από πάνω του!

Δεν υπάρχουν σχόλια