GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο Καρναβάλι της Ξάνθης με τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Δηλώσεις Κώστα Πανταζή.

Απόλυτα έτοιμο είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας να εξυπηρετήσει την κίνηση για τη Ξάνθη, λόγω του καρναβαλιού του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.


Απόλυτα έτοιμο είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας να εξυπηρετήσει την κίνηση για τη Ξάνθη, λόγω του καρναβαλιού του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Με δρομολόγια ακόμη και τη νύχτα. Όλη τη νύχτα από Σάββατο για Κυριακή κι από Κυριακή για Καθαρά Δευτέρα.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κώστας Πανταζής δήλωσε:

«Ο χειμώνας δεν τελείωσε. Ακόμη δεν έχουμε την αύξηση που θέλουμε στην κίνηση και στους επιβάτες. Ευελπιστούμε με το τριήμερο αυτό και το επόμενο, να ανοίξει λίγο η δουλειά μας. Αναμένουμε από την Πέμπτη (χθες) να έχουμε περισσότερο κόσμο στα δρομολόγια Αθηνών και Θεσσαλονίκης και φυσικά η Ξάνθη όπου θα έχουμε το καρναβάλι.

Για τη Ξάνθη θα έχουμε δρομολόγια και από Ελευθερούπολη για Ξάνθη και από Καβάλα. Θα έχουμε δρομολόγια και όλη τη νύχτα. Θα είναι πολύ καλό για όλα τα παιδιά που θα πάνε να διασκεδάσουνε και θα γυρίσουνε με ασφάλεια.

Θα έχουμε δρομολόγια και το Σάββατο προς Κυριακή από Ξάνθη για Καβάλα και φυσικά Κυριακή προς Δευτέρα όπου θα είναι ο πολύς ο κόσμος. Για το καλοκαίρι που έρχεται είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή περίοδος και θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε το 2019 γιατί ακόμη δεν το έχουμε καταφέρει. 

  • Το έχουμε πάντα σαν ορόσημο το 2019. 
  • Ήταν η τελευταία καλή χρονιά μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια