GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Δήμου Ξάνθης Σάκη Χατζηαντωνίου: Γιατί δεν απαντάει η υπηρεσία Πρασίνου στον κοσμάκη;

Την υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Αρμόδιος αντιδήμαρχο ο Σάκης Χατζηαντωνίου που ...αυτο-εγκωμιάζει στο fb δέκα φορές την ημέρα..!), ...


Την υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Αρμόδιος αντιδήμαρχο ο Σάκης Χατζηαντωνίου που ...αυτο-εγκωμιάζει στο fb δέκα φορές την ημέρα..!), δημότης της πόλης για ένα σάπιο και επικίνδυνο πλάτανο, αλλά δεν του απαντάει κανείς!  

Αν και τηλεφωνεί συνέχεια και σε εργάσιμες ώρες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Τριανταφυλλος Παπαβασιλειου· 

Καλησπέρα! Επειδή παίρνω τηλέφωνο στην υπηρεσία Πρασίνου και συνέχεια είναι κατειλημενο (όχι τώρα!! τις εργάσιμες ώρες..) πρόκειται για τον μεγάλο πλάτανο που βρίσκεται μπροστά στον 1ο παιδικό στην ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΩΝ. Απέναντι από τον πρώην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Ας το δει κάποιος υπεύθυνος γιατί εμένα μου φαίνεται επικίνδυνο. Είναι τεράστιο το δέντρο και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Αν κάποιος γνωρίζει τηλ κινητό κάποιου από την υπηρεσία Πρασίνου ευχαρίστως να τον πάρω εγώ ο ίδιος.

( σ.σ. Σάκη Χατζηαντωνίου δεν δίνεις το κινητό σου στον κοσμάκη να σε παίρνει τηλέφωνο αφού στην υπηρεσία που εποπτεύεις κανείς δεν απαντάει; Περιμένει ο κοσμάκης..)

Δεν υπάρχουν σχόλια