GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην «καρδιά» της Αθήνας… «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη»…

Υπό την Προεδρία του κ. Στέλιου Μωραΐτη


Υπό την Προεδρία του κ. Στέλιου Μωραΐτη

«Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία πώλησης τοπικών προϊόντων αλλά και ευκαιρία για συνεργασίες με Αττική κι όχι μόνο, αυτή η έκθεση»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, τα έξι Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ], διοργανώνουν την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα, για το διάστημα από 10 Απριλίου έως 13 Απριλίου 2024.

Να σημειωθεί ότι φέτος η έκθεση πραγματοποιείται υπό την προεδρία του κυρίου Στέλιου Μωραΐτη, Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης, ο οποίος διαβλέπει τεράστια επιτυχία για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν τόσο σε επίπεδο επαφών, όσο και συνεργασιών για την προώθηση των προϊόντων τους σε ένα ευρύτερο κοινό.

«Έχουν κλείσει, ήδη, οι συμμετοχές. Αναμένουμε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση. Το μοναδικό, ίσως, πρόβλημα είναι η ημερομηνία διεξαγωγής η οποία δεν καθορίστηκε από εμάς και φέτος συνέπεσε με το Ραμαζάνι, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας Μουσουλμάνοι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα συμμετοχής. Θεωρώ ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία πώλησης τοπικών προϊόντων αλλά και ευκαιρία για συνεργασίες με Αττική κι όχι μόνο, αυτή η έκθεση. Δίνει το «βήμα» στις τοπικές επιχειρήσεις να προβάλουν τα προϊόντα και κατ’ επέκταση την ευρύτερη περιοχή μας. Παράλληλα με τα events θα έχουμε πολλές συμμετοχές και καλεσμένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο διεξαγωγής είναι το πλέον πολυσύχναστο αφού από αυτό διέρχονται καθημερινά, περίπου, ένα εκατομμύριο άνθρωποι», όπως σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο κύριος Στέλιος Μωραΐτης.

Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων τους είναι εντελώς δωρεάν. Η μοναδική υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι να έχουν φυσική παρουσία στην έκθεση. Ενώ, οφείλουν, επίσης, να αναλάβουν τα έξοδα για τη μετάβαση και διαμονή τους στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια