GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πληθαίνουν οι νέοι επιστήμονες που επενδύουν στην Ξάνθη…

Εγκαίνια δικηγορικού γραφείου Στέργιου Κέλλη, παρουσία Σεβασμιότατου Ξάνθης και πλήθους κόσμου.


Εγκαίνια δικηγορικού γραφείου Στέργιου Κέλλη, παρουσία Σεβασμιότατου Ξάνθης και πλήθους κόσμου.

Είναι σίγουρα ότι πιο ευχάριστο για την Ξάνθη μας, το να βλέπεις πως τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες πληθαίνουν. Νέα παιδιά που προσπάθησαν, κόπιασαν, «ίδρωσαν τη φανέλα» όπως λέει ο λαός μας και είδαν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο. Ξέρω πως θα πείτε ότι αυτό συμβαίνει παντού και σίγουρα δεν έχετε άδικο, όμως η χαρά όλων μας είναι μεγαλύτερη, όταν βλέπεις αυτά τα νέα παιδιά να επενδύουν στην πόλη τους και να ανοίγουν γραφεία και επιχειρήσεις συμβάλλοντας τα μέγιστα από την πλευρά τους στη μικρή κουκκίδα του χάρτη της χώρας μας που ζούμε.

Ένας νέος συνάνθρωπός μας, είναι και ο νομικός Στέργιος Κέλλης, ο οποίος άνοιξε το δικηγορικό του γραφείο στην οδό Βενιζέλου 72-76 και το Σάββατο πραγματοποίησε τα εγκαίνια, παρουσία του Σεβασμιότατου Ξάνθης και Περιθεωρίου καθώς και πλήθους φίλων και γνωστών που βρέθηκαν στο πλευρό του νεαρού Δικηγόρου για να δηλώσουν την στήριξη τους.

Γιος του πρώην Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Υποδιοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ακολούθησε πιστά και κατά γράμμα την ρήση «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» έθεσε στόχους και τους πέτυχε με απόλυτη επιτυχία έτσι ώστε σήμερα να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του κάτω από την σκέπη της Θέμιδος.

Στο πλευρό του εκτός από την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς, ο νεαρός νομικός είχε την αγαπημένη του με την οποία δεν δίστασε να φωτογραφηθεί, χαρίζοντας στον φακό μας τα υπέροχα χαμόγελά τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι γονείς του Στέργιου Κέλλη ήταν πιο χαρούμενοι από όλους, αφού από τη μια η μητέρα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να επιμεληθεί τη διακόσμηση του γραφείου, αλλά και να παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες ανακαίνισης του χώρου, ενώ ο Γιώργος Κέλλης, μέσα στην πληθώρα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που τον κρατούσαν για αρκετό καιρό μακριά από την Ξάνθη, έβλεπε το βλαστάρι του να πετυχαίνει ακόμη έναν στόχο στη ζωή του.

Εύχομαι ολόψυχα στον νεαρό Δικηγόρο της πόλης μας, να υπηρετήσει τη νομική επιστήμη στο έπακρο και να σημειώσει πολλές επιτυχίες, τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές στη ζωή του.

Βιογραφικό

Ο Στέργιος Κέλλης γεννήθηκε στην Ξάνθη. Είναι δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης από το 2015. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Οικονομικά και Δίκαιο των επιχειρήσεων» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας του Τμήματος Λογιστικής με βαθμό «Άριστα». Συνέγραψε διπλωματική διατριβή με θέμα «κατάθεση σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό: δικαιώματα τράπεζας και συνδικαιούχων». Ασκεί μαχόμενη και συμβουλευτική Δικηγορία από το 2017. Διαχειρίζεται υποθέσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του Δικαίου, εξειδικευμένος κυρίως σε τομείς του Εμπορικού και του Αστικού Δικαίου τόσο σε δικαστικό όσο και σε εξωδικαστικό επίπεδο. Διαθέτει επιπλέον σημαντική εμπειρία σε θέματα Στρατιωτικού Δικαίου, αγοραπωλησίας και διαχείρισης ακινήτων. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.











Δεν υπάρχουν σχόλια