GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ύπουλο “συμπόσιο” με τη συμμετοχή Ελλήνων Βουλευτών!

Ενα “Συμπόσιο”, που διοργανώνεται απο την παράνομη και παρακρατική οργάνωση της “Ψευτομουφτείας Ξάνθης”, δεν μπορεί παρά να είναι ΥΠΟΛΟ και ...


Ενα “Συμπόσιο”, που διοργανώνεται απο την παράνομη και παρακρατική οργάνωση της “Ψευτομουφτείας Ξάνθης”, δεν μπορεί παρά να είναι ΥΠΟΛΟ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ!

Διότι η Ελληνική Θράκη, διαθέτει θεσμοθετημένους φορείς, μέσα απο τους οποίους ο οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράσει ελεύθερα και δημοκρατικά τις απόψεις του, είτε είναι Έλληνας Χριστιανός είτε Έλληνας Μουσουλμάνος πολίτης.

Άλλωστε η “Ανάπτυξη της Ξάνθης”, σαφώς και δεν απασχολεί μόνο τη μουσουλμανική μειονότητα, αλλά το σύνολο των πολιτών που διαμένουν σε αυτή!

Η ψευτομουφτεία Ξάνθης όμως, που λειτουργεί με την ανοχή του Ελληνικού Κράτους και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, διοργάνωσε “Συμπόσιο Πόλης Ξάνθης”, με μοναδικούς συμμετέχοντες μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, μέσα απο τους οποίους ήταν και εκλεγμένοι Έλληνες Μουσουλμάνοι Βουλευτές!

Οι κ.κ. Ζεϊμπέκ και Μπουρχάν είχαν πρωταρχικό ρόλο, παρακάμπτοντας τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας, παρακάμπτοντας τους φορείς που έχουν την ευθύνη της “αναπτυξιακής πορείας” του Νομού Ξάνθης και στήριξαν μία διοργάνωση, που καταρχήν προέρχεται απο την παρακρατική και παράνομη “Μουφτεία Ξάνθης”, υπο τον ψευτομουφτή Μουσταφά Τράμπα, τον οποίο και βεβαίως δεν αναγνωρίζει η Ελληνική Πολιτεία, αλλά μόνο η Τουρκία και το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

  • ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ

Το “ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ”, έχει επισημάνει κατ’ επανάληψη το ότι στην προκειμένη περίπτωση υφίσταται θέμα ποινικής παράβασης του αδικήματος της “Αντιποίησης Αρχής”, δυνάμει του άρθρο 175 του Ποινικού Κώδικα. Εκεί αναφέρεται ρητά ότι: ” 1. Όποιος με πρόθεση αντιποιείται την άσκηση κάποιας δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. 2. Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται και για την αντιποίηση της άσκησης δικηγορίας, καθώς επίσης και για την αντιποίηση άσκησης υπηρεσίας λειτουργού της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού ή άλλης θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα.”

Εν προκειμένω, συντελείται το αδίκημα ναι ή όχι; Παρουσιάζεται ο κ. Τράμπα ως “νόμιμος μουφτής Ξάνθης”, ενώ στην Ξάνθη λειτουργεί το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με τον τίτλο “Μουφτεία Ξάνθης”, με διορισμένο Τοποτηρητή βάσει ΦΕΚ της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Γιατί οι Ελληνικές Αρχές “σιωπούν” και “ανέχονται” αυτή την κατάσταση; Γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη επιτρέπει (;) την λειτουργία αυτής της παράνομης και παρακρατικής δομής σε όλη της Θράκη;

  • ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Βεβαίως, εκτός απο αυτό καθ’ αυτό το γεγονός της αντιποίησης της Αρχής, έχουμε και το ουσιαστικότερο όλων που είναι η προκλητική διοργάνωση του “Συμποσίου Πόλης Ξάνθης”, που παραπλανητικά και διχαστικά προσπαθεί να περάσει στους κόλπους της μουσουλμανικής μειονότητας ότι “η Μουφτεία του Μουσταφά Τράμπα, είναι αυτή που προσπαθεί για τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη και δη στην Ξάνθη”, γεγονός που το επιβεβαιώνουν και το συνυπογράφουν, οι εκλεγμένοι και αμειβόμενοι Έλληνες Μουσουλμάνοι Βουλευτές κ.κ. Ζεϊμπεκ και Μπουρχάν, αμφότεροι στενοί συνεργάτες του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Και οι δύο οι Βουλευτές γνωρίζουν πολύ καλά την Ελληνική Νομοθεσία και έχουν αντίληψη ότι συμπράττουν με το αδίκημα της “Αντιποίησης Αρχής” που διαπράττει ο Μουσταφά Τράμπα, όπως επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι αρμόδια όργανα και φορείς για την ανάπτυξη ενός χώρου, είναι οι θεσμοθετημένοι φορείς της Περιφέρειας, των Δήμων και των Επιμελητηρίων ή Επαγγελματικών – Οικονομικών Σωματείων.

Τι προσπαθούν λοιπόν να πετύχουν όλοι αυτοί και συζητούν αυτόνομα την ανάπτυξη της Θράκης και της Ξάνθης;

  • ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η διοργάνωση του προκλητικού και διχαστικού “Συμποσίου Πόλης Ξάνθης”, δεν είναι τίποτε περισσότερο απο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της “Συνδιοίκησης στη Θράκη” και συνεπώς στην Ξάνθη, τα αμέσως επόμενα χρόνια, σχέδιο που στηρίζει εδώ και δεκαετίες η Τουρκία και φαίνεται να παίρνει “σάρκα και οστά” με την ανοχή της Ελληνικής Πολιτείας!

Δεν εξηγείται άλλως, ποιος είναι ο λόγος μιας διοργάνωσης που καταρχήν προέρχεται απο την πλέον παρακρατική και παράνομη δομή, όπως η “Ψευτομοφτεία Ξάνθης”, αλλά και κάθε άλλη “Ψευτομουφτεία” στη Θράκη, οι οποίες καθοδηγούνται και συντηρούνται οικονομικά απο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Αξιο απορίας λοιπόν, ποια είναι η άποψη της Ελληνικής Κυβέρνησης για όλο αυτό που συμβαίνει στη Θράκη. Σήμερα στην Ξάνθη, αύριο στην Κομοτηνή, στο Διδυμότειχο και όπου αλλού μπορεί και έχει επιρροή του τουρκικό παρακράτος στην Ελλάδα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σαφή και οφείλουν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι φορείς για την ανάπτυξη της Ξάνθης:

-Δέχονται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο Δήμος Ξάνθης, ο Δήμος Τοπείρου, ο Δήμος Αβδήρων, το Επιμελητήριο Ξάνθης, οι Εμπορικοί και ΕΠαγγελματικοί Σύλλογοι, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ξάνθης, την διχαστική αυτή διοργάνωση, που οργανώθηκε ως εν δυνάμει “συνδιοίκηση στη Θράκη” απο παράνομη και παρακρατική Οργάνωση;

-Δέχεται η Ελληνική Κυβέρνηση την διοργάνωση διχαστικών “συμποσίων”, που οργανώνονται απο παρακρατικούς του τουρκικού προξενείου;

-Δέχεται η Βουλή των Ελλήνων, να διαπράττουν ως “ηθικοί αυτουργοί” το αδίκημα της “Αντιποίησης Αρχής”, συνδιοργανώνοντας επι της ουσίας και αναγνωρίζοντας την “ψευτομουφτεία Ξάνθης ως τη νόμιμη” έναντι της πραγματικά νόμιμης “Μουφτείας Ξάνθης”;

-Δέχεται η Ελληνική Δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα ο κ. Εισαγγελέας Εφετών Θράκης, ο κ. Εισαγγελέας Ξάνθης την “κατ’ επάγγελμα” και “κατ’ εξακολούθηση” παραβατικότητα του κ. Μουσταφά Τράμπα, ο οποίος εμφανίζεται ως “Μουφτής Ξάνθης”, διατηρεί γραφείο και δομή οργανωτική στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης (επι της οδού Στογιανίδου) και διοργανώνει “συμπόσια” και άλλες εκδηλώσεις παραπλανώντας τους έλληνες μουσουλμάνους πολίτες;

Θα ήταν ενδιαφέρον, εάν είχαμε έστω και μία απάντηση, απο όλους τους προαναφερόμενους επίσημους φορείς.

Αναμένουμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια