GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καθαρά Δευτέρα: Έρχεται νέα κακοκαιρία τύπου «Π» – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Νέα κακοκαιρία τύπου «Π» αναμένεται να πλήξει τη χώρα πριν την Καθαρά Δευτέρα, φέρνοντας βροχές, αφρικανική σκόνη, αλλά και ανεβασμένες θερμ...


Νέα κακοκαιρία τύπου «Π» αναμένεται να πλήξει τη χώρα πριν την Καθαρά Δευτέρα, φέρνοντας βροχές, αφρικανική σκόνη, αλλά και ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από σήμερα (11/3) το απόγευμα από τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με βροχές και καταιγίδες, αλλά και λασποβροχές λόγω της αυξημένης αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι από νότιες κατευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ στο Ιόνιο, και 6 με 7 στο Αιγαίο προκαλούν τις αυξημένες θερμοκρασιακές τιμές 22 με 24 βαθμούς Κελσίου προς τα ανατολικά και νότια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Στην Αττική προβλέπονται αρκετή αφρικανική σκόνη και νοτιάδες, με τη θερμοκρασία το μεσημέρι να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη, όσο προχωράμε προς το απόγευμα, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Από αύριο Τρίτη θα συναντήσουμε τον καιρό «τύπου Π», με τις βροχές θα εντοπίζονται κατά βάση στη δυτική και βόρεια Ελλάδα αλλά και στο ανατολικό Αιγαίο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε και ένα γρήγορο πέρασμα βροχοπτώσεων και από το εσωτερικό της χώρας.

Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασκευή δίνοντας όμως καλύτερες καιρικές συνθήκες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, κατέληξε ο κ. Μαρουσάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια