GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρελό ξεφάντωμα καρναβαλιστών στην Κομοτηνή!

Η Κομοτηνή και φέτος κέρδισε το στοίχημα της μεγάλης βραδινής καρναβαλικής παρέλασης. Χιλιάδες καρναβαλιστών και θεατών παρέλασαν με κέφι απ...




Η Κομοτηνή και φέτος κέρδισε το στοίχημα της μεγάλης βραδινής καρναβαλικής παρέλασης. Χιλιάδες καρναβαλιστών και θεατών παρέλασαν με κέφι από το πάρκο της περιφέρειας μέχρι το κέντρο όπου ξεκίνησε το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι.

Φέτος επιλέχτηκε νέα – μεγαλύτερη – διαδρομή,  με περισσότερη άνεση στην παρακολούθηση της εξέλιξης της παρέλασης. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό και το φωτεινό λεωφορείο που βρίσκονταν στην έναρξη της πορείας της παρέλασης.

Ο πρόεδρος των Trelacademy Σταύρος Πάττας και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Κυριαζής ευχαρίστησαν όσους βρέθηκαν και πήραν μέρος στην παρέλαση υποσχόμενοι να εντοπίσουν τις αδυναμίες και να προσθέσουν βελτιώσεις για την ενίσχυση του θεσμού.

Αστοχία παρατηρήθηκε από πλευράς ΕΛΑΣ  που δεν διέκοψε  έγκαιρα την κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο της παρέλασης με αποτέλεσμα να δεχτεί παράπονα. Μπορεί η οδηγία που είχε δοθεί να ήταν η διακοπή να γίνει είκοσι λεπτά πριν την έναρξη , ο συγκεντρωμένος όμως κόσμος ανέτρεψε την οδηγία που έπρεπε να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα και τα δεδομένα της στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια