GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης τα Ασφαλιστικά μέτρα δημοτικών υπαλλήλων κατά του Γιάννη Ζερενίδη

Φυσικά και στηρίζουμε απόλυτα τον Γιάννη Ζερενίδη που τόλμησε και είπε "όχι" στον Τσέπελη ακόμη κι όταν ο τελευταίος του είπε οτι ...


Φυσικά και στηρίζουμε απόλυτα τον Γιάννη Ζερενίδη που τόλμησε και είπε "όχι" στον Τσέπελη ακόμη κι όταν ο τελευταίος του είπε οτι τον... προόριζε για διάδοχό του στο Δήμο Ξάνθης, παραιτούμενος από το αξίωμα του Αντιδήμαρχου Ξάνθης! Προκειμένου να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Στράτο Κοντό και ν' αλλάξει η Πόλη Μας! 

Με δικηγόρο όχι τον..... Κούγια, όπως "απειλούσε" ότι θα φέρει ο πρώην Δήμαρχος Τσέπελης, αλλά τους Θανάση Ξυνίδη και τον καθηγητή και συνεργάτη του (σ.σ. κυρίως στις υποθέσεις του Κυβερνείου και του Φανουράκη) Χρήστο Δετσαρίδη, εκδικάστηκαν χθες Τετάρτη 20/3/2024 πρωί,  τα ασφαλιστικά μέτρα τεσσάρων υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης σε βάρος του πρώην αντιδημάρχου και νυν Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Γιάννη Ζερενίδη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης - Ασφαλιστικά μέτρα για προσβολή προσωπικότητας. 

Μάλιστα υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης σύμφωνα με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν κατά του Γιάννη Ζερενίδη απο τον Δεκέμβρη 2023 , κατέθετε ότι .... "μαγνητοφώνησε" στο κινητό της,  τις απειλές και ύβρεις εναντίον της όταν της τηλεφώνησε για χρηματικό ένταλμα ύψους 250.000 ευρώ!!!  

Μολονότι όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί θεωρούσαμε ότι θεωρείται "κακούργημα" όταν σε τηλεφωνεί κάποιος στο κινητό σου κι  είναι παράνομο να τον ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΕΙΣ χωρίς την έγκρισή του!

(σ.σ. Σημειώνω ότι το συνολικό ύψος των δύο ενταλμάτων της Τεχνικής  Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης τον Δεκέμβριο 2023  στην επιχείρηση του κ.Κούση  ήταν ύψους 500.000 ευρώ! Μολονότι σε λίγες μέρες αναλάμβανε νέος Δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός! )

Πρόκειται για το γνωστό προεκλογικό επεισόδιο που έγινε μάλιστα παρουσία και του νυν Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού για την πληρωμή χιλιάδων ευρώ μετά τις εκλογές στον γνωστό επιχειρηματία ηλεκτρολογικών κ.Κούση, στρατευμένο υποστηριχτή του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελης,  της Ξάνθης -διοργάνωνε μέχρι και....τραπέζια και γεύματα προς τιμή του, παρά τις τότε "συστάσεις" σε υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας να μην "υπογράψουν" τα χρηματικά κονδύλια, διότι απαγορεύονταν κάτι τέτοιο από την Νομοθεσία και ειδικά μετά τις 15 Οκτωβρίου 2023 που άλλαξε η δημοτική αρχή Ξάνθης.

Αναλυτικότερα τα ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν οι παρακάτω εργαζόμενοι του Δήμου Ξάνθης (αριστερά στον πίνακα) με δικηγόρους τους Θανάση Ξυνίδη και Χρήστο Δετσαρίδη, ενώ δικηγόρος του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Γιάννη Ζερενίδη, ήταν ο Χρήστος Κούτρας 

Η απόφαση αναμένεται να βγει μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, αίσθηση ωστόσο προκαλεί το ότι τον Γιάννη Ζερενίδη στήριξε ηθικά τουλάχιστον, μόνο ο αδελφός του  Πάνος Ζερενίδης και κανείς άλλος από τον Δήμο Ξάνθης, μολονότι αυτό έχει να κάνει με την παντελώς παράνομη προεκλογική λειτουργία του πρώην Δήμαρχου Τσέπελη και υπαλλήλων που εκτέθηκαν στις δημοτικές εκλογές φανερά υπέρ του. Γεγονός που αποτυπώθηκε και με την παρουσία του νυν Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού κατά την επίσκεψή τους τον Δεκέμβριο 2023 στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης.

Και ενώ απαγορεύονταν εκ του Νόμου απο τις 7 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και 31.12.2023 πλην έκτακτων περιπτώσεων του Δήμου Ξάνθης, να "ξοδεύουν" χρήματα του Δήμου Ξάνθης και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ καθαρά και μόνο, για....προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς λόγους!!! 

Πάντως φιλική υποστήριξη υπήρξε στον Γιάννη Ζερενίδη απο τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αβδήρων Βασίλη Ρούφο που βρέθηκε στο πλευρό τους και ήπιε καφέ μαζί τους μετά το δικαστήριο στο απέναντι καφέ.   

Ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και Πρόεδρος του ΣΔΑΝ Στέλιος Γουναρίδης, προκειμένου να στηρίξει τον αδελφό του Γιώργο Γουναρίδη, που διατέλεσε και οδηγός του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέεπλη, ενώ επί Δημαρχόπουλου, εμφανίζονταν ο πλέον....φανατικός υποστηριχτής του τότε Δημάρχου Ξάνθης. 

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος Χρήστος Κούτρας υποστήριξε με εξαίρετη νομική κατάρτιση τον Πάνο Παπαδόπουλο στο δικαστήριο που είχε με το Κανάλι 6 (Κανάτας κλπ) με τον εκδότη του "Μ" να αθωώνεται ύστερα από μια έντονη διαδικασία στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης. 

Και φυσικά εξυπακούεται ότι βρισκόμαστε ολόψυχα στο πλευρό του Γιάννη Ζερενίδη, γνωρίζοντας τον αγώνα που έκανε παρά τις προεκλογικές παροχές του πρώην δημάρχου Τσέπελη να μην "παραιτηθεί" από αντιδήμαρχος  γιατί τον ...προόριζε για "διάδοχό" του στο Δήμο και τις "επί μήνες" πιέσεις που δέχονταν να μην "εγκαταλείψει" την .... παρέα τους! 

Προκειμένου ο Δήμος Ξάνθης ν΄ αλλάξει χέρια και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός να δώσει στην πόλη και τους δημότες μια νέα προοπτική. Αλλάζοντας επιτέλους σελίδα.

Αναλυτικά το πινάκιο με τους υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης (αριστερά) που κατέθεσαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Γιάννη Ζερενίδη:

 Παρακολουθούμε την υπόθεση, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ ανθρώπους με τους "οποίους" ξενυχτήσαμε και "παλέψαμε" ν 'αλλάξει επιτέλους χέρια ο Δήμος Ξάνθης και δεν πρόκειται να τους "πουλήσουμε" ποτέ!!! 

-Είναι στα γονίδιά μας...! 



Δεν υπάρχουν σχόλια