GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γεωργία-Ελλάδα: Αμόκ για τα εισιτήρια, εξαντλήθηκαν σε 5 ώρες

Αμόκ επικρατεί στη Γεωργία για το ιστορικό παιχνίδι με την Ελλάδα που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στο Euro 2024 αφού τα 54.00...


Αμόκ επικρατεί στη Γεωργία για το ιστορικό παιχνίδι με την Ελλάδα που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στο Euro 2024 αφού τα 54.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 5 ώρες.

Μετά τον θρίαμβο επί του Καζακστάν η Εθνική μας ομάδα θα παίξει για την πρόκρισή της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσα σε ένα κατάμεστο «Μπόρις Παικάτζε».

Η ομοσπονδία της Γεωργίας ανακοίνωσε το sold out για το παιχνίδι με τη «γαλανόλευκη» την προσεχή Τρίτη (26/3, 19:00) το οποίο έγινε μέσα σε διάστημα 5 ωρών και 35 λεπτών. Κάτι που δείχνει τη δίψα των Γεωργιανών φιλάθλων για να βρεθούν στην αναμέτρηση και να σπρώξουν την Εθνική τους ομάδα για πρώτη φορά στην τελική φάση ενός Euro.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ έχει εξασφαλίσει 2.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση και έχει δώσει διορία στον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο γήπεδο μέχρι τη Δευτέρα (25/3) να κάνει αίτηση για να πάρει ένα μαγικό χαρτάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια