GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός σαν… πρωταπριλιάτικο αστείο – Έως και 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και νέα άνοδος του υδράργυρου αναμένεται από τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις...


Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και νέα άνοδος του υδράργυρου αναμένεται από τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.

«Μετά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες στη Νότια Ελλάδα την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28/03, νέα πολύ σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Πρωταπριλιά», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Λαγουβάρδος.

Μάλιστα, ο ίδιος, τονίζει χαρακτηριστικά ότι το σκηνικού του καιρού θα είναι «σαν πρωταπριλιάτικο αστείο».

Ο Κώστας Λαγουβάρδος επισημαίνει ότι οι αποκλίσεις της θερμοκρασίας στην Ευρώπη θα είναι ακραίες. Αναφέρει, δε, ότι η θερμοκρασία θα είναι έως και 16 βαθμούς υψηλότερη από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα , κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια.

Επιπλέον, κατά τον ίδιο, πολλές περιοχές του Βορείου Ημισφαιρίου αναμένεται να έχουν την Πρωταπριλιά πολύ υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως σε περιοχές των ΗΠΑ, στον Ανατολικό Καναδά και στη Γροιλανδία, στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης καθώς και περιοχές της Κίνας.















































Δεν υπάρχουν σχόλια