GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρακικές Λαογραφικές Εορτές, Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024…

Ο Toni Sfinos υπόσχεται να μας χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά σήμερα στην Κεντρική Πλατεία. Μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό, σε ένα μοναδικό ...


Ο Toni Sfinos υπόσχεται να μας χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά σήμερα στην Κεντρική Πλατεία.

Μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και σύγχρονες επιτυχίες

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις της ημέρας

  • Πέμπτη 14 Μαρτίου
  • Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης | ώρα 19:00
  • Χορωδιακή Βραδιά
  • Μικτή Χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης


Δημιουργήθηκε από τον δάσκαλο Πολύτιμο Θεοδωρίδη τον Νοέμβριο 2022, με σκοπό την καλλιέργεια κυρίως του λαϊκού, έντεχνου και παραδοσιακού τραγουδιού. Χάρη στο μεράκι του δασκάλου και την προσπάθεια των χορωδών, έχει γίνει ήδη γνωστή στο κοινό της πόλης μας. Η πορεία της χορωδίας διαγράφεται δημιουργική και στο μέλλον.


Δημιουργήθηκε το 2001 από τότε ως σήμερα πλαισιώνει τις τοπικές κι όχι μόνο εκδηλώσεις του Δήμου Αβδήρων με μεγάλη επιτυχία. Αποτελείται από 30 χορωδούς, όσο για το ρεπερτόριο της είναι έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. Συμμετέχουν οι μουσικοί, Γιώργος Μπουναρτζής στο μπουζούκι και Ραφαήλ Μπουναρτζής στο πιάνο. Τη χορωδία διευθύνει η μαέστρος Γιώτα Καβαρατζή.


Είναι από την Ξάνθη. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2017 τη διεύθυνση της οποίας έχει αναλάβει ο μαέστρος Στέλιος Κολοβός, ως συνέχεια των πολλών τμημάτων του ομώνυμου συλλόγου (Σύλλογος Ποντίων Χορευτών Ξάνθης). Τη χορωδία στελεχώνουν άνδρες, γυναίκες και μουσικοί που η οικογενειακή τους καταγωγή πηγάζει απ’ όλες τις περιοχές του Εύξεινου Πόντου. Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών (χορευτικά, επιτραπέζια κ.α) Έχει παρουσιάσει το πρόγραμμά της σε αρκετά μέρη τόσο τοπικά όσο και σε όμορους νομούς. Τελευταία της εμφάνιση ήταν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Πλατεία Δημοκρατίας

  • ώρα 20:00
  • Συναυλία Tonis Sfinos


Ο γνωστός performer και παρουσιαστής, με πορεία 13 χρόνων στη διασκέδαση, έρχεται με την μπάντα του σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με παλιές αγαπημένες αλλά και σύγχρονες επιτυχίες. Μια μεγάλη μουσική αναδρομή από το 60’, 70’, 80’ αλλά και το σήμερα διασκευασμένα με τον μοναδικό ήχο του εκρηκτικού καλλιτέχνη. Μία συναυλία γεμάτη κέφι και χορό.

Η πολυτάλαντη μπάντα του αποτελείται από 5 μουσικούς που χορεύουν και τραγουδάνε μαζί με τον Τόνι Σφήνο, την τραγουδίστρια Νάγια Δούκα και τον ηθοποιό Αντώνη Παπαηλία στο ρόλο της «Λόλας» που γνωρίσατε καλύτερα και μέσα από τη συμμετοχή του στο j2us το οποίο και κέρδισε.

Ο Τόνι Σφήνος με αγάπη για αυτό που κάνει διασκεδάζει το κοινό όσο κανείς άλλος γι αυτό και πάντα είναι δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους.

Συντελεστές και μουσικοί: Αντώνης Παπαηλίας (τραγούδι, πρόζες), Βαρβάρα Νεμπή (τραγούδι, χορός), Λευτέρης Παπαμαλής (μαέστρος, keyboards), Γιάννης Καρανάσιος (σαξόφωνο, φωνή), Άλκης Δήμος (μπάσο), Θάνος Σφενδουράκης (κιθάρα, φωνή), Κωνσταντίνος Ρήγας (τύμπανα), Γιώργος Μπαρογιάννης (ηχολήπτης).

Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός – Ζωοφιλικός Σύλλογος «Αδέσποτοι φίλοι» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιμμερίων «Ο Αμφέραος»

Μπαζάρ με χειροποίητα προϊόντα, παιδικό μακιγιάζ και χειροποίητα εδέσματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις των συλλόγων. Είναι ένας τρόπος να συντηρηθούν τα ζώα με τροφές και αντιπαρασιτικά χάπια. Σκοπός επίσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε σχέση με την φροντίδα, το σεβασμό και την προστασία των αδέσποτων ζώων και μη, όπως προβλέπεται από τους καταστατικούς σκοπούς.


Ανοιχτή πρόσκληση σε μια βραδιά χορού μεταμφιεσμένων! Φορέστε τις στολές σας και γνωρίστε την κουλτούρα των ballrooms του 30’, χορεύοντας σε swing jazz ρυθμούς μαζί μας! Το Lindy Hop είναι ο πρώτος αφροαμερικάνικος χορός σε ζευγάρια και αναπτύχθηκε στην Αμερική τις δεκαετίες ‘20-’40 μέσα από τη swing μουσική των Big Bands και την ανάγκη των αφροαμερικανών να ξεφύγουν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας! Είναι ένας ελεύθερος και αυτοσχεδιαστικός χορός που στηρίζεται στην επικοινωνία leader και follower καθώς και στην έκφραση των συναισθημάτων του χορευτή μέσα από τη μουσική! Υπεύθυνες Εργαστηρίου: Αλεξάνδρα Βράνου, τηλ. 6940649779 και Αναστασία Κοτσίνα, τηλ. 6955280170.

Καλούμε τους μικρούς μας φίλους στο αποκριάτικο μπαλνταφάν του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης. Χορός, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Είσοδος ελεύθερη.

  • Misirlou Live Stage,
  • Ορφέως 14 (παλιά πόλη), ώρα 23:00
  • ΠΑΣ Αντίκας και ΜΠΑΣ Νέα Γενιά
  • Pre -Carnival Party

Junior Pappa, Twiins, Al Piem

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 9€, τιμή ταμείου 11€.

Δεν υπάρχουν σχόλια