GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ηγουμενίτσα: Απίστευτη καταδίωξη αστυνομικού – Μετέφερε 100 κιλά κάνναβης!

Αστυνομικός μετέφερε 100 κιλά κάνναβη με υπηρεσιακό όχημα!


Αστυνομικός μετέφερε 100 κιλά κάνναβη με υπηρεσιακό όχημα!

Μετά από απίστευτη καταδίωξη στην Ηγουμενίτσα όπου το όχημα τράκαρε τρία αυτοκίνητα, η Δίωξη Ναρκωτικών προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα.

Όλα ξεκίνησαν από μια υπόδειξη των Ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της περιοχής σε ένα υπηρεσιακό όχημα, το οποίο δεν σταμάτησε για τον απαραίτητο έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μάλιστα και ζημιές σε αυτά σύμφωνα με το protothema.

Οδηγός του οχήματος ήταν ένας 41χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ηγουμενίτσας!

Συνεπιβάτης του ήταν ένας συνομήλικός του Αλβανός υπήκοος.

Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο μέσα στο υπηρεσιακό όχημα βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 41χρονος την ώρα της σύλληψης ήταν εν ώρα υπηρεσίας και περιπολίας μαζί με έναν 50χρονο αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί επίσης στην Δίωξη και συνελήφθη και αυτός.

Ο 50χρονος (που ήταν σε υπηρεσία) βρισκόταν σε καφετέρια στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, ενώ είχε αφήσει και το υπηρεσιακό του πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητο που ο συνάδελφός του διακινούσε ναρκωτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια