GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απόστολος Φουρνατζόπουλος: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία-Τα viral ρεπορτάζ του

Ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία σε στύλο της ΔΕΔΔΗΕ, όπως έγινε χθες (24/2) γνωστό.  Ποιος ήταν ο 26χρονος δημοσιογρ...


Ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία σε στύλο της ΔΕΔΔΗΕ, όπως έγινε χθες (24/2) γνωστό.  Ποιος ήταν ο 26χρονος δημοσιογράφος που έχασε τη ζωή του. Τα viral ρεπορτάζ του για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος.

Ο νεαρός άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2) στη συμβολή των οδών Αιόλου και Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο, σε στύλο της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ άγνωστος παραμένει και ο λόγος που βρέθηκε ανεβασμένος στον στύλο.

Ποιος ήταν ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος;

  • Ο 26χρονος δημοσιογράφος εργαζόταν στο πρόσφατο παρελθόν στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel».


Από το 2017 συνεργάζονταν με τον τηλεοπτικό σταθμό και είχε γίνει γνωστός πριν λίγα χρόνια με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του που είχε κάνει για την αστυνομική βία στα Εξάρχεια ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Είχε γίνει viral για τα σχόλιά του στα ρεπορτάζ του καθώς και για τον χαρακτηρισμό ότι η δολοφονία Γρηγορόπουλου ήταν «κρατική δολοφονία» με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν το «σύνθημα που όλους μας ενώνει».

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο είχε εγκαταλείψει τον χώρο της δημοσιογραφίας και βρίσκονταν κοντά στην οικογένειά του.

Δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια