GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δράμα: Πέθανε ο Κώστας Αποστολίδης-Ιδρυτής της Raycap

Πέθανε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Raycap, Κώστας Αποστολίδης.


Πέθανε ο ιδρυτής και πρόεδρος της Raycap, Κώστας Αποστολίδης.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Η είδηση του θανάτου έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη της Δράμας.

Ο Αποστολίδης είχε εργοστάσια τόσο στη Δράμα, στη βιομηχανική περιοχή της πόλης, αλλά και με γραφεία στο Μόναχο, στη Γερμανία, αλλά και στη Ρουμανία, καθώς επίσης και στις ΗΠΑ.

Ήταν ευεργέτης σε πολλά έργα στη Δράμα, υποστηρικτής διαχρονικά της ποδοσφαιρικής ομάδας, της Δόξας Δράμας, αλλά και γενικότερα της περιοχής.

Με πολλές παρεμβάσεις, αθόρυβα και για όσους τον ήξεραν, υποστηρίζουν ότι ήταν ευπατρίδης Δραμινός.

Από τους ευεργέτες του τόπου.

Σύμφωνα με τον proino typo, τα τελευταία χρόνια, ο Κώστας Αποστολίδης έχει πρωτοστατήσει με τις κοινωνικές παροχές του στην πόλη της Δράμας, προσφέροντας τόσο στον πολιτιστικό όσο και στον αναπτυξιακό τομέα της πόλης, αλλά και στην εν γένει μεταμόρφωσή της.

Ο εκλιπών σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), με μεταπτυχιακές σπουδές από τα αμερικανικά πανεπιστήμια Xάρβαρντ και ΜακΓκιλ και προτού ξεκινήσει τη Raycap εργάστηκε στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η Raycap, είναι μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας 100% ελληνικής ιδιοκτησίας και κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των τηλεπικοινωνιακών και βιομηχανικών υποδομών παρέχοντας λύσεις βιομηχανικής προστασίας από υπερτάσεις, συνδεσιμότητας και διαχείρισης ενέργειας για τηλεπικοινωνίες.

Πρόκειται για μια εταιρεία με πολυεθνική εμβέλεια και με τα προϊόντα του να εξάγονται σε 50 χώρες, η οποία συνεχίζει σε αναπτυξιακή τροχιά, με την ίδια συνταγή της διαρκούς έρευνας και των επενδύσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια