GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Conference League: Ποιες ομάδες πέρασαν στους «16»-Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Με τη διεξαγωγή των δεύτερων αναμετρήσεων για την ενδιάμεση φάση του Europa Conference League συμπληρώθηκε οριστικά το παζλ της φάσης των «1...


Με τη διεξαγωγή των δεύτερων αναμετρήσεων για την ενδιάμεση φάση του Europa Conference League συμπληρώθηκε οριστικά το παζλ της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Μεταξύ αυτών, είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε και στη Βουδαπέστη τη Φερεντσβάρος για δεύτερη φορά με 1-0 και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Υπενθυμίζεται πως την πρόκρισή του στους «16» του Europa Conference League έχει εξασφαλίσει από τη φάση των ομίλων και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατετάγη πρώτος στον όμιλό του και απέφυγε τη διαδικασία της ενδιάμεσης φάσης.

Η συνέχεια του Europa Conference League

Πλέον, η προσοχή της διοργάνωσης στρέφεται στη φάση των «16». Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι οκτώ ομάδες που κατετάγησαν πρώτες στη φάση των ομίλων και οι οκτώ ομάδες που πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης από την ενδιάμεση φάση.

Αναλυτικά είναι οι εξής 16 ομάδες.

  • Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε
  • Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ Γκρατς, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός.

Πότε θα γίνει η κλήρωση

Σημειώνεται πως το γκρουπ των ισχυρών αποτελείται από τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους, ενώ οι ομάδες που πήραν την πρόκρισης μέσω της ενδιάμεσης φάσης σχηματίζουν το γκρουπ των ανίσχυρων.

Στην κλήρωση για τους «16», η οποία θα γίνει την Παρασκευή (23/2) στις 2 το μεσημέρι, τα ζευγάρια θα προκύψουν μεταξύ ενός ισχυρού και ενός ανίσχυρου.

Σημειώνεται πως δεν μπορούν στην παρούσα φάση να κληρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα μεταξύ τους, ως εκ τούτου δεν μπορεί να προκύψει ζευγάρι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού στους «16».

Οι αγώνες της φάσης των «16» θα γίνουν στις 7 και 14 Μαρτίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια