GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΔΕΔΥ και ΣΥΠΕΞΑ στηρίζουν το συλλαλητήριο Αγροτών και Κτηνοτρόφων στην Ξάνθη…

Σήμερα, στις 12:00 στο κτίριο της Π.Ε. Ξάνθης


Σήμερα, στις 12:00 στο κτίριο της Π.Ε. Ξάνθης

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

  Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των πρωτοβάθμιων σωματείων της περιοχής, κάνοντας χρήση των σχετικών αδειών και διευκολύνσεων, καθώς και όλους τους πολίτες της Ξάνθης να παραστούν στην συγκέντρωση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Οργανώσεων που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Π.Ε. Ξάνθης (Πρώην Νομαρχία) την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στις 12.00 μ. μ.. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεκδίκησης και επίλυσης των αιτημάτων των Ελλήνων Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Ο πρωτογενής τομέας, οι Αγρότες και Κτηνοτρόφοι της Ελλάδος ζητούν άμεση λύση στα προβλήματά τους. Προβλήματα που τους έχουν εξαναγκάσει να βγουν στους δρόμους!

Είναι πλέον μονόδρομος η βιωσιμότητα του Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφου που παλεύει με «νύχια και με δόντια», βλέποντας το εισόδημά του να συρρικνώνεται διαρκώς από το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα, στα αγροτικά εφόδια, στα καύσιμα! Η εξευτελιστική τιμή πώλησης των αγροτικών προϊόντων στους εμπόρους και η μεγάλη ψαλίδα ανάμεσα στους παραγωγούς και καταναλωτές είναι αυτή που πρέπει να μας κάνει να στηρίξουμε και να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των ανθρώπων του Πρωτογενή Τομέα.

  • Λέμε ΟΧΙ στον μαρασμό του Ελλήνων Αγροτών και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις τους!
  • Συμμετέχουμε Ενεργά στο συλλαλητήριο των Αγροτών και Κτηνοτρόφων στην Ξάνθη.
  • Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στις 12.00 στο Κτίριο της Π.Ε. Ξάνθης.

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

  Το τελευταίο διάστημα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δίνουν έναν σημαντικό αγώνα για την επιβίωση τους. Τα αιτήματα τους, που στοχεύουν κυρίως στη μείωση του υπερβολικού κόστους παραγωγής, είναι απολύτως δικαιολογημένα. Οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Ξάνθης, λόγω και των αρμοδιοτήτων μας, γνωρίζουμε το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται. Τόσο ως εργαζόμενοι, αλλά και ως απλοί πολίτες που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των βασικών για τη διαβίωση μας αγροτικών προϊόντων, δηλώνουμε τη στήριξη μας στον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Άλλωστε και εμείς ως εργαζόμενοι στις Περιφέρειες βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις με βασικό αίτημα την αντιμετώπιση της ακρίβειας που έχει καταρρακώσει το βιοτικό μας επίπεδο.

Στηρίζουμε το συλλαλητήριο των Αγροτών και Κτηνοτρόφων την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 12:00 στο κτίριο της Π.Ε. Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια