GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Ποιο είναι το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο της χώρας

Στην Καβάλα λειτουργεί το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο της χώρας, το οποίο δέχεται υποψήφιους πιλότους από διάφορες χώρες.


Στην Καβάλα λειτουργεί το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο της χώρας, το οποίο δέχεται υποψήφιους πιλότους από διάφορες χώρες.

Ο λόγος για το ιδιωτικό αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας που βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα, όπου λειτουργεί η Egnatian Aviation.

Μάλιστα, η Egnatia Aviation δεν είναι απλώς μια σχολή που προμηθεύει τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες με πιλότους, αλλά μια Ακαδημία που δημιουργεί άρτια εκπαιδευμένους πιλότους σε κάθε κατηγορία εξειδίκευσης.

Από τις άδειες ιδιωτών πιλότων μέχρι τους καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, προσφέρει ειδικά προγράμματα σπουδών για όλα τα είδη αδειών πιλότων, εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας και ακολουθώντας τα τελευταία διεθνή πρότυπα αεροπλοΐας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ξεκίνησε την πρώτη σειρά μαθημάτων εκπαίδευσης πιλότων αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 2006. Από τότε η Ακαδημία έχει καθιερωθεί στην εκπαίδευση εμπορικών πιλότων λόγω της ποιότητας της εκπαίδευσης, της απόλυτης επαγγελματικής προσέγγισης, της εστίασης στον πελάτη και της διεθνούς αναγνώρισης των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων της.

Όπως αποκάλυψε ο εμπορικός διευθυντής, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, μόλις το 15% των μαθητών της Egnatia Aviation προέρχεται από την Ελλάδα ενώ το 85% από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, ενώ ετοιμάζεται νέα άνοιγμα προς την Ινδία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια