GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΕ ΕΡΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ. Λύση στα προβλήματα ύδρευσης των παραλιών του Δήμου Αβδήρων!

Τι δήλωσε η Πρόεδρος Ντίνα Ζουρνατζίδου, αισιόδοξη ότι από το φετινό καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν τα «παλιά προβλήματα» τους θερινούς μήνες!


Τι δήλωσε η Πρόεδρος Ντίνα Ζουρνατζίδου, αισιόδοξη ότι από το φετινό καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν τα «παλιά προβλήματα» τους θερινούς μήνες!

Με έργα συνεχίζει την νέα του θητεία (και 5ετία…) ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, αφού όπως δεσμεύτηκε και προεκλογικά, υλοποιείται ταχύτατα ένα μεγάλο έργο 12.5 χιλιομέτρων που θα υδροδοτήσει παράλληλα με τους οικισμούς Αβδήρων και Μυρωδάτου και τις παραλίες, όπου το καλοκαίρι δυστυχώς πολλές φορές λένε το «νερό νεράκι…» εκτός από τους επισκέπτες και οι παραθεριστές και αυτοί που έχουν σπίτια εκεί.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ ΝΤΙΝΑ ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΟΥ

Και αναλυτικότερα:

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχει» το έργο με την επωνυμία «Τοπικές παρεμβάσεις αντικατάστασης αγωγού νοτίων διαμερισμάτων του δήμου Αβδήρων». Το έργο ξεκίνησε από τον οικισμό Αλκυόνη, μεταφέροντας νερό από την μεγάλη δεξαμενή της ΔΕΥΑ Αβδήρων στην περιοχή του νοσοκομείου και τώρα βρίσκεται έξω από τον οικισμό των Αβδήρων.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» και είναι της τάξης των 2.566.128,68 ευρώ. Τοποθετείται 12,5 χιλιόμετρα αγωγός σύγχρονων προδιαγραφών που θα υδροδοτήσει τους οικισμούς των Αβδήρων, του Μυρωδάτου , τις παραλίες Αβδήρων, Μυρωδάτου και Σκάλα Αβδήρων καθώς και τους οικισμούς Μάνδρα, Γκιώνα, Πεζούλα.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Κωνσταντίνα Ζουρνατζίδου στο ertnews.gr:

  • «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα λύσει πολλά προβλήματα υδροδότησης στους παραλιακούς οικισμούς.  Ένα έργο που θα δώσει λύση στο πρόβλημα των διαρροών του δικτύου και θα βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Αβδήρων».

Υπενθυμίζω ότι για το παραπάνω έργο έχει ήδη μιλήσει στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του ΝΕΧΤ TV ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης πριν 6-7 μήνες και ιδού που δρομολογήθηκε πλέον και η γοργή υλοποίησή του.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια