GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΕ 30 ΤΡΑΚΤΕΡ! Και η Ξάνθη συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά με… υποτονική παρουσία!

Κινητοποίηση αγροτών (σ.σ. Με 30 τρακτέρ) αλλά με μηδαμινή στήριξη και συμπαράσταση βουλευτών, δημάρχων και αρχών πραγματοποιήθηκε χθες στην...

Κινητοποίηση αγροτών (σ.σ. Με 30 τρακτέρ) αλλά με μηδαμινή στήριξη και συμπαράσταση βουλευτών, δημάρχων και αρχών πραγματοποιήθηκε χθες στην Ξάνθη και συγκεκριμένα έξω από την Π.Ε. Ξάνθης αφού δεν επετράπη η είδος των τρακτέρ στην  κεντρική πλατεία Ξάνθης. Στην ουσία δηλαδή… Να ‘χαμε να λέγαμε προκειμένου οι «ανύπαρκτοι» στην ουσία  Αγροτικοί σύλλογοι Ξάνθης, να μην λένε ότι «δεν έκαναν τίποτα…», σε σχέση με τις κινητοποιήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.

  • Ψεμματάς Δημήτρης πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξάνθης,
  • Κώστας Δαλάτσης Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Ξάνθης και
  • Μπάμπης Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, αναφέρθηκαν στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, ενώ ξεκαθάρισαν ότι «οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν ή θα σταματήσουν ανάλογα με την ανταπόκριση των αγροτών μετά το χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Τον αγώνα των αγροτών Ξάνθης στήριξαν πάντως λίγοι τοπικοί παράγοντες με την παρουσία τους, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Γιώργος Σίσκος, ο πρώην υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νίκος Γρηγοριάδης και πολλοί άλλοι.

Σημειώνουμε ότι τα τρακτέρ ακινητοποιήθηκαν στον χώρο μπροστά από το Διοικητήριο όπου και «ξενύχτησαν», ενώ όπως αναφέρουν οι διαδηλωτές, θα παραμείνουν εκεί μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι όταν και θα αποφασιστεί το εάν θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις ή θα αποσυρθούν τα οχήματα.

Όλα αυτά βέβαια ανάλογα με τις εξελίξεις γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα είναι σήμερα σε Πανελλήνιο επίπεδο το «αγροτικό» τοπίο! 









Δεν υπάρχουν σχόλια