GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΚΑΜ: Οι ελεύθεροι σκοπευτές μπορούν να πετύχουν και ένα… 2ευρω!

Μετά το αφιέρωμα στην εκπαίδευση των ΟΥΚ, η εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» ασχολήθηκε με την αντίστοιχη των ΕΚΑΜ, όπου και επισκέφτηκε τη βάση ...


Μετά το αφιέρωμα στην εκπαίδευση των ΟΥΚ, η εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» ασχολήθηκε με την αντίστοιχη των ΕΚΑΜ, όπου και επισκέφτηκε τη βάση τους, δίνοντας άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή των επαγγελματιών. Ειδική αναφορά έγινε στους ελεύθερους σκοπευτές, ορισμένοι από τους οποίους μίλησαν στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, οι ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΚΑΜ, είναι οι άνθρωποι που μπορούν να πετύχουν κάποιον ακόμα και αν βρίσκεται ένα χιλιόμετρο μακριά, ενώ μπορεί να πετύχουν ακόμη και… 2ευρω!

Ένας από τους ΕΚΑΜίτες, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια ειδικότητα που έχουμε στην μονάδα μας και για να επιλεχτεί κάποιος πρέπει να μπορεί να δείξει κάποια πράγματα στην καριέρα του στη μονάδα. Αυτά είναι σίγουρα υπομονή, τεράστια αυτοσυγκράτηση, απόλυτος επαγγελματισμός και λίγο ταλέντο στις βολές, μπορώ να πω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εκπαιδεύονται όλοι στις βολές απλά αυτός που έχει ταλέντο θα έρθει πολύ γρήγορα σε αυτό το επίπεδο που επιθυμούμε εμείς να έχουμε στην υπηρεσία. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους, όλες οι βολές μας είναι χειρουργικές. Για να καταλάβετε και το μέγεθος, όλοι οι ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΚΑΜ για να είναι ελεύθεροι σκοπευτές πρέπει να μπορούν να ρίξουν τουλάχιστον τρία φυσίγγια συνεχόμενα, στο στόχο, στο μέγεθος ενός νομίσματος των 2 ευρώ», τόνισε ο ελεύθερος σκοπευτής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια