GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με Μάκη Βορίδη η κοπή της βασιλόπιτας για την ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας, πρώην ΝΟΔΕ Ξάνθης, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Ο Μάκης Βορίδης κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα είναι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην κοπή της βασιλόπι...


Ο Μάκης Βορίδης κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα είναι ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην κοπή της βασιλόπιτας της πρώην ΝΟΔΕ Ξάνθης και νυν ΔΕΕΠ όπως την αναφέρουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο σε κεντρικό κατάστημα καφέ μπαρ της πόλης μας και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι ημέρες που διανύουμε έχουν φέρει στο προσκήνιο σοβαρά θέματα που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη και δημιουργούν τεράστιους προβληματισμούς.

Θέματα όπως ο νόμος για τον γάμο τον ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών, η ακρίβεια, η έλλειψη φαρμάκων αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής παραγωγικός τομέας της χώρας μας.

Σε όλα αυτά αναμένεται ο Μάκης Βορίδης να δώσει το δικό του στίγμα και να τοποθετηθεί ζητώντας από την μια να στηρίξει ο κόσμος τη Νέα Δημοκρατία μιας και πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, αλλά και να δείξει κατανόηση στο έργο της Κυβέρνησης, μιας και όπως κατά καιρούς έχει ειπωθεί, αυτή αγωνίζεται σκληρά για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά έτσι ώστε να υπάρχει απόδοση προς τους πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια