GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σύλλογος παλαιμάχων ΑΟΞ.1967-2017 50 Χρόνια!

Στο Freshco οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ πραγματοποιησαν την πρωτοχρονιατικη εκδήλωση τους τηρώντας το έθιμο και πραγματοποιωντας δύ...

Στο Freshco οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ πραγματοποιησαν την πρωτοχρονιατικη εκδήλωση τους τηρώντας το έθιμο και πραγματοποιωντας δύο ξεχωριστές βραβεύσεις ενώ νωρίτερα έκοψαν την πίτα τους.

Την εκδήλωση τιμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τοπειρου Θωμάς Μιχογλου που είναι φίλος του συλλόγου τον οποίο και στηρίζει.

Στην εκδήλωση τους παλαιμαχους της Κομοτηνης εκπροσώπησαν οι Απόστολος Χατζιωαννιδης,και Ζαχαρίας Τήλιος.Επισης παραβρέθηκαν ο Γ.Γ της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Παπατζης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τριαντης.Τιμησαν όμως την γιορτή και δύο πρώην γενικοί αρχηγοί του ΑΟΞ ο Κυριάκος Πεχλιβανης της εποχης της προεδρίας Θόδωρου Κοκκαλα,και ο Νίκος Τσιτσελης του Χρήστου Πανοπουλου.

Η βράβευση ήταν ο Χρήστος Μαλαδενης για την εν γένει προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αγωνίστηκε σε τρεις μεγάλες ομάδες.

Στον ΑΟΞ,ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Την ξεχωριστή αυτή βράβευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τοπειρου Θωμάς Μιχογλου.

Το φλουρί έτυχε, η Ζωη Βασιλείου που αντιστοιχουσε δωρο επιταγή των 50 ευρώ.

Το τελετουργικό για μια ακόμη φορά ανέλαβε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Κριεζης.

Συντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο επίτιμος πρόεδρος των παλαιμάχων Χριστόφορος Διαμαντής και ο πρόεδρος Μπάμπης Χατζημεστης.

Βεβαια και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νικος Κριεζης μίλησε μια και ήταν αρμόδιος της όμορφης ζέστης εκδήλωσης.

  • Η ιστορία ήταν εκεί και συνεχίζει!

Γιάννης Τσιλιγγιρίδης











Δεν υπάρχουν σχόλια